Kokoonpanosta pois jätetyn Gareth Balen agentilta kovaa tekstiä – "Hän kuuluu maailman kolmen parhaan pelaajan joukkoon"

Jalkapalloilija Gareth Bale haluaisi jatkaa Real Madridin riveissä, mutta ei omista päävalmentaja Zinedine Zidanen luottamusta, kertoo SkySportsin mukaan walesilaispelaajan agentti.

Balen nykyinen sopimus kestää vuoteen 2022 asti. Miehen tulevaisuutta madridilaisjätin riveissä on kuitenkin viime aikoina kyseenalaistettu. 29-vuotias hyökkääjä ei ollut lainkaan mukana joukkueensa kokoonpanossa sunnuntaisessa La liga-ottelussa Villarealia vastaan. Real Madrid voitti kamppailun lukemin 3-2.

– Voitte tulkita sen miten haluatte. Minun tehtäväni on valita kokoonpanollinen pelaajia ja kaikki eivät siihen mahdu, totesi Zidane ottelun jälkeen Real Madridin verkkosivuilla.

Balen agentti Jonathan Barnett kertoi SkySportsille, että walesilaishyökkääjä haluaisi itse jatkaa Real Madridin riveissä sopimuksensa loppuun.

– Gareth haluaa pysyä täällä, mutta en ole varma onko Herra Zidane samaa mieltä, Barnett toteaa.

– Hänellä on seuran kanssa sopimus vuoteen 2022. Minun mielestäni hän kuuluu maailman kolmen tai neljän parhaan pelaajan joukkoon. Zidane ei kutenkaan ole kanssani samaa mieltä. Hänellä on oikeus mielipiteeseensä, enkä voi tuomita häntä siitä, Barnett jatkaa.

Mediassa on pidetty todennäköisenä vaihtoehtona Balelle paluuta takaisin Englannin Valioliigaan, jos hän Madridista pois lähtisi. Halvalla mies ei kuitenkaan tulisi seuraa vaihtamaan.

– Se on mahdollista, jos jokin joukkue laittaa käden taskuun ja maksaa meille sen verran minkä hän ansaitsee. Se tulee kuitenkin olemaan paljon rahaa, Barnett sanoo hymyillen.

Lue myös:

    Uusimmat