Gareth Bale viihdytti vaihtopenkkiä sosiaalisesta mediasta tutulla haasteella – lähes puoli miljoonaa viikossa ansaitseva supertähti pattitilanteessa Real Madridissa

Gareth Balen kausi Real Madridissa on ollut hämmentävä, eikä walesilaistähden asemasta Zinedine Zidanen suunnitelmissa ole tietoa. Espanjalaislehdistön paine supertähden niskassa on jatkuva. Pelaajan oma toiminta ei helpota tilannetta.

Bale ansaitsee Real Madridissa verojen jälkeen arviolta noin 420 000 euroa viikossa. Laitahyökkääjä on tehnyt kuuden Real Madrid -vuoden aikana seuralle lukuisia tärkeitä maaleja, mutta viimeisen kahden vuoden aikana hän on ajautunut pattitilanteeseen.

Joukkuetoverit Madridissa ovat kertoneet espanjalaislehdissä Balen huonosta espanjan kielen taidosta. Lisäksi pelaaja rakastaa golfin pelaamista jopa niin paljon, että itse ammatin harjoittaminen on ollut kärsiä suurimman motivaation kohdistuessa kentän ulkopuoliseen harrastukseen.

Bale meni naimisiin kesällä, mutta yksikään nykyisistä joukkuetovereista ei saanut häihin kutsua. Joukkueen yhteiset aktiviteetit kentän ulkopuolella eivät ole myöskään häntä aina kiinnostaneet.

Zidane ilmoitti viime kauden päätteeksi seuraan tultuaan, ettei Balella ole tulevaisuutta Madridissa. Real Madridin hallitus kaatoi valmiilta vaikuttaneen ökysiirron Kiinan Superliigaan kuitenkin viimeisillä hetkillä. Bale raivostui seuralle ja on espanjalaislehdistön mukaan tästä syystä osoittanut mieltään passiivisuudella ja välinpitämättömyydellä.

Real Madrid nousi Valenciaa vastaan vieraskentällä sunnuntai-iltana yliajalla 1-1-tasapeliin. Vaihtopenkiltä pelin aloittanutta Balea kiinnostivat kentän tapahtumien lisäksi myös muut asiat. Kamerat tallensivat Balen viihdyttäneen itseään ja joukkuetovereitaan Casemiroa ja Eder Militaoa sosiaalisesta mediastakin tutulla pullon heitto -haasteella.

Tammikuun siirtoikkuna on uusi mahdollisuus Balelle ja Real Madridille päästä eroon toisistaan. Balen palkkavaatimukset ja loukkaantumishistoriav ovat kuitenkin yhdistelmä, joka karkoittaa ison osan maksukykyisistä huippuseuroista neuvottelupöydän äärestä.

Lue myös:

    Uusimmat