Suurin odotuksin Real Madridiin saapunut tähtilaituri ruoskii itseään – "Urani huonoin kausi"

Real Madridiin täksi kaudeksi Chelsean riveistä siirtynyt Eden Hazard ei ole tyytyväinen omaan henkilökohtaiseen suoritukseensa.

Hazard siirtyi Real Madridin paitaan 100 miljoonan euron siirtosummalla. Belgialaistähden niskaan lastattiin heti suuret odotukset, joita 29-vuotias belgialainen ei vielä onnistunut lunastamaan.

Viime kaudella Hazard takoi Valioliigassa peräti 16 osumaa, mutta uuden seuran riveissä verkko heilui La Ligassa vain kerran. Tehottomien esitysten lisäksi Hazardin kautta varjostivat loukkaantumiset. Hazard ei ole itsekään tyytyväinen omaan kauteensa.

– Tänä vuonna voitimme yhdessä liigamestaruuden, mutta yksilötasolla minulla oli kyllä urani huonoin kausi, Hazard sanoo France Infon haastattelussa.

Hazard on uransa aikana pelannut monien menestyksekkäiden valmentajien kanssa. Belgialaistähti nostaa Real Madridissa hurjaa jälkeä tehneen Zinedine Zidanen maailman huippuvalmentajien joukkoon.

– Kaikki tiedämme Zidanen pelaajana, hän oli paras. Meidän ei tarvitse enää edes kuvailla häntä valmentajana. Hän on näyttänyt vain muutamassa vuodessa olevansa yksi parhaista valmentajista, Hazard ylistää.

Hazard arvostaa Zidanen kykyä ottaa pelaajat huomioon. Pelaajien ja valmentajan luottamussuhde on menestyksen salaisuus.

– Hän on valmentajana samanlainen kuin oli pelaajana. Hän on yksinkertainen ihminen, joka tietää, miten sanoa asiat oikealla hetkellä. Hän luottaa pelaajiinsa ja he luottavat häneen. Sen takia se toimii.

Lue myös:

    Uusimmat