Sisusta keittiö kesäkuntoon, katso vinkit!

Pitkän talven jälkeen myös koti kaipaa uutta kesäilmettä. Keittiöön saa helposti loihdittua kesäisen tunnelman muutamalla helpolla vinkillä. Katso!

Monet ihmiset kaipaavat kesällä uutta, raikasta ilmettä niin omaan tyyliinsä kuin kotiinsakin. Kodin uusiminen maksaa helposti maltaita, ja etenkin keittiöremonttiin saa upotettua paljon rahaa. Näillä helpoilla eHow.comin vinkeillä loihdit keittiöösi kesäisen ilmeen.

1. Valitse keittiöön kesäteema ja noudata sitä käsipyyhkeissä, tapetissa, verhoissa ja lautasliinoissa. Kesään sopivat hyvin esimerkiksi hedelmät, kuten vesimelonit, kirsikat ja mansikat. Myös aurinko ja palmupuut herättävät lomafiiliksen.

2. Kirkkaat värit kuuluvat kesään, joten älä säästele niitä. Kokeile kirkkaan keltaista, ruohonvihreää tai vaaleansinistä.

3. Simppeli viherkasvi tuo kesäisen luonnon kotiisi asti. Aseta lempikasvisi keittiön ikkunalaudalle.

4. Herkulliset hedelmävälipalat toimivat myös kauniina sisustuselementtinä. Täytä kulho lempihedelmilläsi ja aseta se keittiönpöydälle. Hyviä kesähedelmiä ovat esimerkiksi ananas, persikat, luumut, appelsiinit, mangot, vesimelonit ja kirsikat.

5. Tuo kesäinen puistopiknik kotiisi! Ruudullinen piknik-alusta toimii hyvin myös pöytäliinana.

Haluatko lisää vinkkejä keittiöremonttiin? Debbie Travis: Sisustajat testissä -ohjelmassa kokelaat loihtivat 26.6. kello 22.00 unelmakeittiöitä.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja