Mainos

Sipilän painostuskohussa uusi käänne: "Minä en olisi pahoitellut tapahtunutta"

Eurooppalainen Suomi ry:n tiedotuspäällikkö Hannu-Pekka Ikäheimo kertoo blogissaan, että ei olisi itse lähtenyt pahoittelemaan viestejä, joilla keskustan puheenjohtajaa Juha Sipilää yritettiin saada osallistumaan EU-paneeliin. 

-Itse en olisi kuuna päivänä lähtenyt tuollaisia viestejä pahoittelemaan, mutta tässä tilanteessa järjestäjätahot päättivät yhdessä viheltää pelin poikki. Keskustan suunnalta tuleva paine ja uhka koettiin liian suureksi, Ikäheimo kirjoittaa. 

Ikäheimon mukaan painokkaimmassakin viestissä vain todettiin, että julkisuudessa saattaa näyttää erikoiselta, jos keskustan puoluejohtaja jää ainoana pois EU-tentistä. 

-Olen nähnyt kaikki tapaukseen liittyvät avainviestit, ja niiden väittäminen keskustan taholta uhkailuksi on minusta naurettavaa.  

Ikäheimon mukaan keskustalle ei tuntunut sopivan mikään ehdotettu päivämäärä.  

-Me järjestäjät koimme sen luonnollisesti niin, että keskustalla ei ollut edes haluakaan löytää päivämäärää EU-paneelille ja että vastauksen viivyttelyllä he pyrkivät siihen, ettei paneelia saada järjestettyä laisinkaan.  

Keskusta ja kohupaneelin järjestäjät ilmoittivat illansuussa sopineensa kiistan. Yhteisen tiedotteen ovat allekirjoittaneet puoluesihteeri Timo Laaninen ja Eurooppalainen Suomi ry:n toiminnanjohtaja Arto Aniluoto.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.