Sinappisilakat ja smetana-munasilli 18.12.2001

Kokkina Petri Kolmonen

Sinappisilakat


400-500 g silakkafileitä

liemi:

1,5 dl etikkaa
1,5 dl vettä
0,5 dl öljyä
1 dl sokeria
4 rkl lempisinappia
3 tl suolaa
1 sipuli silputtuna
tilliä
pippuria

1. Kiehauta liemi ainekset keskenään. HUOM! ei tilliä!
2. Jäähdytä liemi.
3. Lado silakat tillin kanssa astiaan.
4. Kaada liemi päälle ja anna maustua 2-3 päivää.

Smetana-munasilli


2 matjesfilettä viipaloituna annospaloiksi
2 keitettyä munaa
1 prk smetanaa
1 sipuli silputtuna
tilliä

1. Sekoita raaka-aineet keskenään.
2. Anna makuuntua 1-2 päivää.

Lue myös:

    Uusimmat