Simpsoneihin ostettiin 22 vuotta vanha käsikirjoitus

Simpsonit-sarjan tekijät ostivat hittileffoja tuottaneen Judd Apatowin yli 20 vuotta vanhan käsikirjoituksen. Apatowin ideoima jakso nähdään sarjassa tulevalla kaudella.

Supersuositun Simpsonit-sarjan tekijät toteuttivat erään fanin unelman tekemällä tämän luomasta käsikirjoituksesta jakson. Tällä kertaa fani ei ollut kisan tai arvonnan voittaja, vaan suosittu tuottaja Judd Apatow. Miehen käsialaa ovat muun muassa komediat Paksuna sekä 40 v. ja neitsyt.

Tähti paljasti Entertainment Weekly -lehden haastattelussa kirjoittaneensa 22 vuotta sitten Simpsonit-sarjan jaksolle käsikirjoituksen, joka päätyi lopulta pöytälaatikkoon. Tuolloin Simpsonit oli vasta alkanut ja mies suunnitteli jakson, jossa Homer hypnotisoidaan luulemaan, että hän on jälleen 10-vuotias.

Apatow kertoi Conan O'Brienin haastattelussa Simpsoneiden tuottajan Al Jeanin ottaneen häneen yhteyttä paljastuksen jälkeen. Jean tarjoutui ostamaan käsikirjoituksen.

– Etsimme jatkuvasti hyviä ideoita ja kirjoittajia. Lähetin hänelle viestin, että ostamme käsikirjoituksen, jos hän on vielä kiinnostunut. Hän joutui etsimään sitä pitkään ja löysi sen lopulta laatikoistaan, Jean kertoi lehdelle.

Jean ei ole vielä saanut jakson käsikirjoitusta, mutta lupaa, että se tullaan näkemään jo jakson seuraavalla tuotantokaudella. Mies innostikin muita Simpsonit-faneja kirjoittamaan omia käsikirjoituksia jaksoista.

Milloin Jean olisi valmis ostamaan fanien käsikirjoitukset? Simpsoneihin ostettiin 22 vuotta vanha käsikirjoitus

SIMPSONIT Subilla keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20.00 ja 20.30. Sarjan 500. jakso nähdään 14.11.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat