Seurapiirikaunottaresta X Factor USA -juontaja?

Seurapiirikaunotar Khloe Kardashiania harkitaan X Factor USA -sarjan juontajan pestiin. Ensimmäisellä kaudella juontanutta Steve Jonesia ei toisella kaudella nähdä.

X Factor USA alkaa Yhdysvalloissa jo syyskuun puolivälissä ja Subilla sarja starttaa tuoreeltaan 25.9. Ohjelmassa on kuitenkin edelleen yksi olennainen rooli avoinna – juontaja!

Sarjan ensimmäisellä kaudella juontajan virkaa hoitanutta brittiläistä Steve Jonesia ei huolittu mukaan toiselle kaudelle. Simon Cowell on E! News -julkaisun mukaan kommentoinut haluavansa palata toisella kaudella takaisin alkuperäiseen ideaan, eli kahteen juontajaan, mieheen ja naiseen.

Nyt seurapiiriperhe Kardashianien klaaniin kuuluva Khloe Kardashian näyttää nousseen yhdeksi potentiaaliseksi juontajakandidaatiksi. Reality-kaunotar olisi ainakin itse halukas astumaan mukaan remmiin.

– Olen sarjan suuri fani ja olen aina halunnut juontaa, joten työ olisi ehdottomasti kunniansoitus ja jotain, mitä tekisin todella mielelläni, Khloe intoilee E! Online -sivustolle.

Khloe kertoo myös rakastavansa Simon Cowellia. TMZ-sivuston mukaan Khloe on yksi kuudesta vakavasti rooliin harkittavasta julkimosta. Helpolla pesti ei irtoa kenellekään, sillä sarjan tuottajat ovat jyrähtäneet, että kukaan ei tule saamaan työtä suoralta kädeltä.

Keitä muita juontajiksi harkitaan? Mitä kandidaatit joutuvat tekemään ennen kuin työsopimus solmitaan? Lue lisää Subin netistä:Seurapiirikaunottaresta X Factor USA -juontaja?

X FACTOR USA Subilla uusin jaksoin alkaen 25.9!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat