Serkukset pelasivat Monopolya ja riitaantuivat – uhrille tikkejä, epäilty pakeni paikalta

Kansas Cityn poliisi sai ilmoituksen pahoinpitelystä, joka syntyi, kun serkukset pelasivat Monopoly-lautapeliä ja riitaantuivat.

Suosittu Monopoly-lautapeli voi tuoda ihmisiä yhteen. Toisaalta se voi myös erottaa. Näin kävi, kun Kansasissa Yhdysvalloissa asuva perhe pelasi peliä, riitaantui ja yhdelle pelaajista jouduttiin laittamaan tikkejä. Tapauksesta kertoo Yahoo.com-sivusto.

Uhri sai tikkejä, epäilty pakeni

Kansas Cityn poliisipäällikkö Terry Zeigler kirjoitti välikohtauksesta lyhyesti Twitterissä. Hänen mukaansa poliisi soitettiin paikalliseen kotiin viime viikonloppuna, kun tuli ilmoitus törkeästä pahoinpitelystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisin mukaan uhri pelasi Monopolya serkkunsa kanssa, mutta heille tuli riitaa. Serkun tyttöystävä löi uhria ja tönäisi hänet päin peiliä. Uhri piti viedä tikattavaksi.

Epäilty pakeni rikospaikalta eikä toistaiseksi ketään ole pidätetty. Mene vankilaan -kortti sai siis aivan uuden merkityksen, totesi Yahoo.com-sivusto leikkisästi.

Ei ole tavatonta, että Monopolyn äärellä syntyy riitaa perheen ja ystävien kesken. OnlineCasino.ca-sivuston vuonna 2017 tekemän kyselyn mukaan lähes 50 prosenttia tutkimukseen osallistuneista tuhannesta amerikkalaisesta lautapelipelaajasta kertoi, että he tappelivat pelin takia. Tämä oli paljon verrattuna kyselyssä toiseksi tulleeseen Scrabble-lautapeliin, jonka parissa vain 18 prosenttia pelaajista ajautui kahnaukseen.

Riitaa voi aiheuttaa vaikkapa se, jos pelikumppani ei tiedä, miten oikeasti kuuluu toimia Monopolyn "ilmainen psysäköinti" -ruudussa.

Lähde: Yahoo.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja