Selänne tuskastunut: Välillä mietin miksi teen tätä

Ikuinen optimisti Teemu Selännekin on jo menettämässä toivoaan jääkiekon NHL-kauden pelastamisesta. Selänne avaa tuntojaan Expressen-lehden haastattelussa.

Selänteen kohdalla kauden peruuntuminen saattaa tarkoittaa myös koko uran päättymistä.

– Kukaan ei tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Toivon parasta, mutta pelkään pahinta. Että koko kausi menetetään, Selänne sanoo.

Hän on pitänyt itseään kunnossa kotona Kaliforniassa. Välillä 42-vuotiaan miehen into on ollut koetuksella.

– On päiviä, kun istun autossa ja ajelen harjoittelemaan muutaman muun Ducksin jätkän kanssa ja mietin miksi teen tätä. Mikä tällä on tarkoituksena?, Selänne kysyy.

– Mutta pitää olla vain itsekuria ja täytyy olla valmis, jos liiga alkaa pienellä varoitusajalla. Mutta motivaation löytäminen on vaikeaa juuri nyt, huolestunut Selänne toteaa.

Selänne sanoo, että kukaan ei osannut ajatella, että työehtokiista menisi tällaiseen pisteeseen. Joulukuun puolivälissä pelaajat ja omistajat ovat lähentyneet, mutta se, että sopimusta ei ole tehty, on yllättävää. Selänne on kiistassa eniten pettynyt omistajiin ja NHL:n johtajiin.

– Heidän tapansa käsitellä meitä pelaajia työsulun aikana saa minut kiihtymään. He eivät edes halua neuvotella, vaan antavat "ota tai jätä"-ehdotuksia. Niin ei vain tehdä, Selänne sanoo.

Selänne vakuuttaa, että pelaajat pysyvät yhdessä kuin perhe. Se on jo nähty, että omistajat eivät rintamaa noin vain murra.

Lue myös:

    Uusimmat