Seksuaalirikossyytteistä vapautettu Kevin Spacey tekee paluun valkokankaalle ääninäyttelijänä

Kevin Spacey ääninäyttelee uudessa elokuvassa.

Seksuaalirikossyytteistä vapautettu näyttelijä Kevin Spacey tekee paluun valkokankaalle. Varietyn mukaan Spacey tähdittää uutta Control-brittiläistrilleriä. Spaceytä ei lehden mukaan nähdä kuitenkaan konkreettisesti valkokankaalla, sillä hän tekee elokuvassa ääninäyttelijän roolin. 

Lontoon kaduille sijoittuvassa elokuvassa Britannian hallituksen ministeri Stella Simmons päätyy kiivaaseen suhteeseen maan pääministerin kanssa. 

Spaceytä koskeneessa seksuaalirikoskanteessa näyttelijä Anthony Rapp haki korvauksia henkisestä ahdistuksesta. Rapp on sanonut Spaceyn käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen vuonna 1986, kun Rapp oli vasta 14-vuotias. Spacey olisi itse ollut tapahtumahetkellä 26-vuotias.

Valamiehistön mukaan Rapp ei pystynyt todistamaan, että Spacey olisi koskettanut Rappin seksuaalista tai intiimiä kehon osaa. Valamiehistö päätti, ettei Spacey ole asiassa vastuuvelvollinen.

Spacey oli ensimmäisiä, joita vastaan esitettiin syytöksiä seksuaalista häirintää ja hyväksikäyttöä esille nostaneen metoo-liikkeen myötä. Kaksinkertaisen Oscar-voittajan oikeushuolet eivät olekaan rajoittuneet vain Rappin nostamaan kanteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja