Pettäjänaisten paljastukset: Entinen seksiaddikti kertoo tylyn syyn uskottomuudelleen

1:53

Entinen seksiaddikti koosti listan syistä, joiden vuoksi naiset pettävät kumppaneitaan. Lisäksi hän kertoo, miksi petti itse.

Miksi petetään, vaikka parisuhteessa on kaikki hyvin? Yllä olevalla videolla pohdintaa aiheesta.

Entiseksi seksiaddiktiksi tunnustautuva journalisti Nadia Bokody myöntää sortuneensa itse uskottomuuteen.  She'Said'-nettisivustollaan Bokody avaa syitä uskottomuutensa taustalla.

"Totuus on, että petin yksinkertaisesti siksi, koska pystyin siihen."

– Olisi helppo syyttää ex-aviomiestäni. Sanoa, että hän oli välinpitämätön, pahoinpiteli verbaalisesti ja oli epäromanttinen, mutta hän oli kaikkien näiden vastakohta. Totuus on, että petin yksinkertaisesti siksi, koska pystyin siihen, Bokody kirjoittaa.

Bokody kokosi Reddit-sivustolta myös muiden naisten tunnustuksia siitä, mikä ajoi heidän uskottomuuteen:

"Tukahduin"

"Minulla oli hullu poikaystävä, joka yritti kontrolloida minua etäältä. Jos hän ei tiennyt, mitä tein, tai missä olin 24/7, hän soitti minulle jatkuvasti ja tykkäsi kommenteista ja kuvista Facebookissa ja lähetti viestejä ystävilleni. Käytännössä hänen kontrolloiva, psykopaattinen manipulaationsa ajoi minut pettämään häntä", tylytti yksi naisista.

"En saanut huomiota"

"En ollut onnellinen kumppanini kanssa. Hän ei antanut minulle huomiota – ei henkisesti, eikä fyysisesti –, jota tarvitsin. Rakastin häntä, mutta minusta tuntui kuin hän olisi pitänyt minua lähellä vain kuluttaakseen aikaa. Paras ystäväni antoi minulle kuitekin kaiken huomion, mitä tarvitsin, ja sai minut tuntemaan oloni maailman seksikkäimmäksi naiseksi", kertoi eräs uskottomuuteen ajautunut.

"Tarvitsin useita seksikumppaneita"

"Olin krooninen pettäjä. Toimin tarpeideni mukaan useiden seksuaalisten kumppanien kanssa, mutta minulla ei ollut mallia siitä, miten tehdä se eettisesti hyväksyttävästi. Kun keksin polyamorisen mallin ja aloin elää niin, pettäminen loppui."

"Olin kyllästynyt"

"Pettämiselläni oli hyvin vähän tekemistä kumppanini kanssa. Kumppanini tekemiset tai tekemättä jättämiset eivät ajaneet minua pettämään. Petin, koska halusin vaihtelua."

"Himoitsin huomiota"

"En saanut tarpeeksi huomiota (henkistä tai mitään muutakaan), emmekä harrastaneet seksiä. Mies, jonka kanssa petin, ei ollut viehättävämpi. Kadun sitä paljon."

"Halusin tutkia mahdollisuuksia"

"Petin exääni, koska olin hyvin vakavassa parisuhteessa ihan liian nuorena, enkä tajunnut sitä. Minun piti lähteä ja tutkia itseäni seksuaalisesti ja jopa erilaisessa parisuhdedynamiikassa. En löytänyt tätä kumppanistani, ja valitsin helpon reitin ulos. En ollut valmistautunut lopettamaan parisuhdetta, koska hän oli niin läheinen perheeni kanssa ja toisin päin. Se oli hämmentävää aikaa aikuiselämässäni, koska hän oli paras ystäväni, eikä meillä ollut mitään todellisia ongelmia."

"Olin yksinäinen"

"Aviomieheni ei ollut koskenut minuun melkein viiteen vuoteen. Loppua ei ollut näkyvissä, enkä pystynyt siihen enää."

"Hän ei koskaan halunnut lähteä ulos"

"Hän jätti minut huomiotta pelatakseen videopelejä päivät pitkät, mutta loukkaantui, jos minä halusin lähteä ulos. Hän oli tietysti tervetullut kaikkialle, minne menin, mutta hän valitsi aina olla lähtemättä, sitten kuitenkin valittaen siitä. Hänestä tuli uskomattoman mustasukkainen, kun aloin tienata häntä enemmän. Tapasin nykyisen kumppanini sillä työpaikalla. Olimme ystäviä pitkään ennen kuin asiat eskaloituivat. Tunsin aluksi syyllisyyttä, mutta en selvästikään niin paljon, että olisin lopettanut."

***

1:25

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja