F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Sebastian Vettelin siirtokuviossa outoa hiljaisuutta – F1-miljardöörin poika vaivaantui kysymyksistä: "Minulla ei ole mitään sanottavaa tuohon"

2:08
Kimi Räikkönen ja muut F1-tähdet vauhdissa tiimien somepäivityksissä ennen Belgian kisaviikonloppua.

Sebastian Vettelin odotettiin jo allekirjoittavan uuden F1-sopimuksen Aston Martinin kanssa, mutta ainakaan tänä viikonloppuna uutisia ei ole luvassa. Sen sijaan Racing Point -omistaja Lawrence Strollin pojan Lance Strollin hiljaisuus sen sijaan viittaa siihen, ettei tilanne välttämättä olekaan kovin selvä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Jo toukokuussa lähdöstään Ferrarilta ilmoittanut Vettel on yhdistetty läpi kesän Racing Pointiin, joka muuttaa ensi kaudesta lähtien nimensä Aston Martiniksi.

Italialainen La Gazzetta dello Sport ja itävaltalainen Kronen Zeitung ennakoivat jo, että sopimus julkistettaisiin tänä viikonloppuna Belgiassa. Tai ainakin allekirjoitettaisiin. Näin ei kuitenkaan Vettelin mukaan tapahdu.

– Minulla on monta kynää mukanani, muttei erityisesti minkään allekirjoittamista varten, Vettel aloitti kujeilunsa torstain lehdistötilaisuudessa.

– Tulevaisuudestani ei ole mitään päivitettävää. Voitte vain kopioida (vastauksen) edellisestä lehdistötilaisuudestani, hän irvaili medialle.

Racing Pointin kuskien lehdistötilaisuudessa vallitsi sen sijaan kireämpi tunnelma. Alusta asti on näyttänyt melko varmalta, että Vettel korvaisi miljardööri Lawrence Strollin omistamassa tallissa nimenomaan Sergio Perezin, ei omistajan poikaa Lance Strollia.

Nyt kysymykset uran jatkosta tiimissä näyttivät selvästi vaivaavaan nuorta kanadalaista.

– Ei. Minulla ei ole mitään sanottavaa tuohon, Stroll kommentoi lyhyesti kysymykseen, tunteeko hän olonsa turvatuksi tallissa.

Perez sen sijaan vaikuttaa edelleen huomattavan optimistiselta.

– Sanoin jo ennen Espanjan viikonloppua, että molemmat osapuolet haluavat jatkaa yhdessä, ja että uskomme toisiimme. Siitä ei ole juuri enempää sanottavaa, Perez totesi.

– Tunnen oloni erittäin tyytyväiseksi tiimissä. Uskon projektiin, ja olen ollut täällä jo jonkin aikaa. Meistä tuntuu, että kaikki toimii hyvin, joten miksi meidän pitäisi vaihtaa mitään. En odota mitään muutoksia, meksikolainen jatkoi.

Tunnustelut muihin tiimeihin Perez tyrmää täysin.

– Ei. Se palaute, jonka olen saanut tiimiltä, on sellainen, että me kaikki haluamme jatkaa, Perez selvitti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja