Lähde: Sebastian Vettelin sopimus viivästyy – italialaislehdelle jo tietoja nelinkertaisen mestarin palkkasummista

Eri medialähteissä uumoiltu Sebastian Vettelin sopimus Aston Martin -tallin kanssa ei saa vahvistusta vielä Belgian F1-viikonlopun aikana, vakuuttaa saksalaiskanava RTL.

Aiemmin italialaislehti La Gazzetta dello Sport uutisoi Vettelin saaneen vielä nykyisin Racing Pointin nimellä tunnetulta tiimiltä sopimustarjouksen 15 miljoonan dollarin eli noin 12,7 miljoonan euron kausipalkalla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Gazzetta ja itävaltalainen Kronezeitung ennakoivat, että Ferrarilta lähtevän Vettelin sopimus saatettaisiin julkistaa jo tulevana viikonloppuna Belgian Spassa, mutta saksalaisen RTL:n tietojen mukaan näin ei kuitenkaan tapahdu.

RTL:n toimittajan Felix Görnerin mukaan huhu ei pidä paikkaansa. Saksalaistoimittaja kertoo, ettei sopimusta ole allekirjoitettu eikä sitä tehdä myöskään Belgian viikonlopun aikana.

Vettel on hoitanut tähän sopimusneuvottelunsa itse ja ottanut vastaan vain pientä konsultointi- ja lakiapua. Nelinkertainen maailmanmestari puntaroi nyt uransa jatkoa, muttei koe tarvitsevansa siihen managerin apua.

– Ehkä siitä olisi apua joissain asioissa. Tämä on kuitenkin polku, jota olen aina mennyt, Vettel kommentoi Skyn saksankieliselle kanavalle ex-F1-kuski Ralf Schumacherin haastattelussa.

– Jotkut ihmiset tulevat ja menevät. Monet taputtavat sinua selkään, ja muutamaa viikkoa myöhemmin he kritisoivat sinua.

– En halua sanoa, että olisin aina hoitanut asiat yksi, koska onhan ympärilläsi ihmisiä, jotka tukevat sinua, mutta minusta tärkeämpää on tietää, keihin ihmisiin luottaa, Vettel totesi.

Lue myös:

    Uusimmat