Sebastian Vetteliä ruoskitaan armotta – Ferrarin ex-pomo: "Yliarvostettu"

Formula ykkösissä kilpailevan Ferrari-tallin olisi syytä harkita Charles Leclercin nostamista ykköskuljettajakseen, katsoo italialaistallin kuljettaja-akatemian entinen johtaja Luca Baldisserri.

Vettelin heikosti sujunut kausi sai jatkoa Silverstonessa, kun saksalaiskuski pilasi kisansa ajamalla Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin perään. Kisan kolmanneksi ajanut Leclerc nousi samalla jo kolmen pisteen päähän Vettelistä.

– Mielestäni Vettel on yliarvostettu, eikä hän ole Michael Schumacherin manttelinperijä. Hän on sortunut lukuisiin virheisiin, ja hänen täytyy löytää itsensä uudelleen. Sitikin hän on kuljettaja, joka on voittanut neljä mestaruutta, Baldisserri kommentoi italialaiselle Pit-Talk podcastille.

Ferrari julisti kauden alla Vettelin olevan tallin ykköskuljettaja, mutta tallin kotimaassa media on jo kääntynyt saksalaiskuskia vastaan. Baldisserrin mielestä nokkimisjärjestyksen vaihto tallissa voisikin olla aiheellinen.

– Jos Leclerc jatkaa kasvamistaan ja kehittyy kärkikuljettajaksi, niin hän tarvitsee yhä tallikaverin, joka voi tukea ja auttaa häntä. Tästä näkökulmasta katsottuna Vettelillä on kokemusta olla huipputason tallikaveri, Baldisserri sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja