Sean Penn huumeparonin kiinnioton jälkeen: En pelkää henkeni puolesta

Sean Pennin tekemä haastattelu saattoi johtaa pahamaineisen Joaquin ”El Chapo” Guzmanin kiinniottoon.

Hollywoodin supertähti, näyttelijä Sean Penn, tapasi lokakuussa huumekartellia pyörittävän El Chapon. Hän kirjoitti tapaamisesta artikkelin Rolling Stone -lehteen.

Artikkeli julkaistiin tammikuun 10. päivänä, vain päivä sen jälkeen, kun El Chapo otettiin kiinni.

Meksikon hallitus on todennut, että Pennin ja El Chapon tapaaminen johti El Chapon kiinniottoon. Penn ei kuitenkaan usko tähän. Penn uskoo, että hallitus koittaa lausunnollaan saada hänet  kartellin tähtäimeen.

Tästä huolimatta Penn ei kuitenkaan pelkää henkensä puolesta. Hän ei kuitenkaan osaa sanoa, haluaako kartellin jäsenet vahingoittaa häntä.

– He ovat olleet bisneksessä mukana pitkään. He ovat olleet tekemisissä lain kanssa pitkään. He ovat toimineet valheellisen informaation kanssa pitkään. He ovat irrationaalisia ihmisiä. Joten en voi sanoa varmasti, ettei riskiä olisi.

Penn on kertonut aiemmin tehneensä artikkelin osana huumeiden vastaista sotaa. Hän myöntää epäonnistuneensa yrityksessä. 

– Kadun, että koko keskustelu tästä artikkelista sivuuttaa jutun tarkoituksen, joka oli edesauttaa keskustelua huumeidenvastaisesta taistelusta, Penn sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat