Scarlett Johanssonin alastonkuvat julkaissut vetoaa syyttömyyteensä

Julkkisten tietoja hakkeroinut mies vetoaa syyttömyyteensä. Christopher Chaneyn asianajajan mielestä lukuisat eri syytteet ovat vain tapa tahrata hänen päämiehensä maine, Today News uutisoi.

Floridalaismies vetoaa syyttömyyteensä tapauksessa, jossa julkkisten sähköpostitilejä hakkeroitiin ja heidän alastonkuviaan levitettiin internetiin. Christopher Chaney, 35, sai syytteen 26 eri rikkomuksesta, joista voi seurata 121 vuotta vankilatuomiota.

Tuomari kumosi syyttäjän pyynnöt tutkintavankeudesta. Miehen tulee kuitenkin pitää elektronista tunnuspantaa ennen tapauksen uudelleen käsittelyä joulukuun 27. päivä.

Hakkerointitapauksen uhrina oli yli 50 henkilöä. Esimerkiksi Scarlett Johanssonin itse ottamat alastonkuvat julkaistiin internetissä. Kuvat olivat tarkoitettu Johanssonin sen aikaista aviomiestä Ryan Reynoldsia varten.

Chaney tarjosi materiaalia myös julkkisblogisivustolle, mutta ei ole näyttöä, että mies olisi tienannut tätä kautta mitään. Miestä syytetään niin ikään sähköpostisalasanojen kalastuksesta. Viranomaiset löysivät Chaneyn tietokoneelta lukuisia julkkisten yksityiskuvia. Vaikka FBI takavarikoi miehen koneen jo helmikuussa, hän jatkoi hakkerointia vielä sen jälkeenkin.

Chaney on pyytänyt anteeksi tekojaan. Chaneytä syytetään myös connecticutilaisnaisen vainoamisesta 12 vuoden ajan. Nyt myös uusi nainen on astunut julkisuuteen ja kertonut häirinnästä. Chaney on sanonut, ettei voi hyväksyä uusia syytteitä. Miehen asianajaja Christopher Chestnut on sitä mieltä, että aina uusilla ja uusilla syytteillä halutaan tahrata hänen päämiehensä maine.

– Ajan, rahan ja energian määrä, jota viranomaiset ovat tuhlanneet miestä kohtaan, joka ei myynyt mitään ansaitsemistarkoituksessa tai hyötynyt rahallisesti väitetyistä teoista, on täysin uskomatonta siihen nähden, mitä kaikkea maassamme on tällä hetkellä meneillään, asianajaja sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja