Satu Tuomiston rallidebyytti päättyi dramaattisesti

Vuoden 2008 Miss Suomi Satu Tuomisto ajoi rallisprinttiä viikonloppuna.

Tuomisto osallistui viikonloppuna kahteen Future Cup rallisprint -kilpailuun. Perjantaina Satu sijoittui seitsemänneksi yhdeksän kilpailijan sarjassa. Lauantain kisassa oli tarkoitus lähteä parantamaan aikaa. Kuitenkin ensimmäistä kertaa kilpa-autoa käskyttänyt Tuomisto joutui jättämään kisan kesken.

– Ajoin ulos radalta, kun jarrut menivät lukkoon, kampaajalta tavoitettu Satu kertoo MTV3.fille.

Kaunotar ei pienestä virheestä säikähtänyt, vaan on valmiina seuraavaan kilpailuun, joka ajetaan syyskuussa Levillä.

– Oli jännä kisa. Ulosajo ei ollut mitenkään paha, eikä sattunut mitään. Auto säilyi myös ehjänä.

Vuoden 2007 Miss Suomi Noora Hautakangas osallistui myös samaan kilpailuun ja sijoittui naisten sarjassa palkintosijoille molempina kisapäivinä.