Sankarimies pelasti vaimonsa hengen joukkoampumisessa mutta kuoli itse – viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä

Las Vegasissa tapahtuneen murhenäytelmän keskellä yhdysvaltalaisviestimissä leviää myös tarinoita tavallisten ihmisten osoittamasta sankaruudesta.

Yhdysvaltojen historian pahimmassa joukkoampumisessa surmansa saaneista yksi on 29-vuotias Sonny Melton. Asiasta kertovan NBC:n mukaan Melton suojasi vartalollaan vaimoaan, kun tekijäksi epäilty Stephen Paddock avasi tulen Mandalay Bay -hotellin 32. kerroksesta kohti väkijoukkoa.

– Hän pelasti henkeni. Hän tarttui minuun ja juoksimme karkuun, kunnes huomasin hänen saaneen luodin selkäänsä. Haluan kaikkien tietävän, miten hyväsydäminen mies hän oli, mutta tällä hetkellä pystyn tuskin hengittämään, Heather Melton sanoi NBC:n haastattelussa.

Sonny Melton valmistui Bostonin yliopistosta vuonna 2015 ja työskenteli ensihoitajana. Pariskunta oli musiikkifestivaaleilla juhlimassa ensimmäistä hääpäiväänsä, kun murhenäytelmä alkoi.

NBC puolestaan kertoo Mike McGarry -nimisestä miehestä, joka selvisi joukkoampumisesta hengissä. Hän suojasi vartalollaan lapsiaan tulituksen alkaessa.

– Se oli hullua. Makasin lapsieni päällä. He ovat 20-vuotiaita, minä 53-vuotias. Olen elänyt hyvän elämän, McGarry kertoi uutistoimisto Reutersille.

Jolene Bennett puolestaan ajoi autollaan ammuskelussa loukkaantuneen turvaan.

– Avasin autoni oven ja kolme ammuskelua paennutta hyppäsi kyytiin. Näimme naisen, jota oli ammuttu. Avasin etuoven ja hän kiipesi syliini. Hän vuosi runsaasti verta, Bennett kuvaili.

Lähteet: NBC, CNN

Lue myös:

    Uusimmat