Sanasota pelaajatunnelissa – RB Leipzigin huippuvalmentaja riiteli Diego Simeonen kanssa: "Hän on uskomaton voittaja"

RB Leipzigin päävalmentaja Julian Nagelsmann on jarrutellut puheita Mestarien liigan voittamisesta ja paljastanut riidelleensä Diego Simeonen kanssa hänen joukkueensa kukistaessa Atlético Madridin torstai-illan puolivälierässä.

Yhdysvaltalaisen Tyler Adamsin kimmonnut laukaus juuri ennen täyttä aikaa vei Leipzigin odotusten vastaisesti Mestarien liigan välieriin. Dani Olmon avausmaali pelin 50. minuutilla vei saksalaiset 1-0-johtoon, eikä Atlético-hyökkääjä Joao Félixin onnistunut pilkku jäänyt kuin laihaksi lohduksi Leipzigin voittaessa luvuin 2-1.

Leipzig on Saksan ensimmäinen joukkue Bayern Münchenin ja Bourssia Dortmundin ulkopuolelta, joka on selvinnyt turnauksen neljän parhaan joukkoon sitten kauden 2010-11, jolloin Schalke eteni ritarillisesti välieriin saakka. Nagelsmann ei kuitenkaan halua ottaa saavutuksesta liikaa kunniaa itselleen, kun joukkue valmistautuu kohtaamaan ranskalaisjätti PSG:n.

– En aio sanoa sanaakaan mestaruudesta, mutta kyllähän me finaaliin haluamme. Se on mielestäni täysin normaalia, Nagelsmann kertoi Goalin mukaan lehdistölle.

– Tämä joukkue voitti yhdessä Tottenhamin ja nyt Atléticon. Kyse ei ole valmentajien välisistä kamppailuista - ei kamppailusta José Mourinhoa, ei Diego Simeonea, eikä nyt Thomas Tuchelia vastaan. Tämä on joukkuelaji ja minun pelaajani suoriutuivat erinomaisesti tänään.

Nagelsmann paljasti myös riidelleensä Simeonen kanssa pelin puoliajalla, kun joukkueet marssivat kohti pukuhuoneita. 33-vuotias saksalaisvalmentaja ei kuitenkaan pahastunut tilanteesta, vaan kertoi ihailevansa Atléticon konkariluotsia.

– Meillä oli puoliajalla riita, mutta se ei ollut kovin vakava. Hän on vain uskomaton voittaja, joka haluaisi olla voitossa kiinni myös matkalla pukuhuoneeseen, Nagelsmann jatkoi.

– Mutta se ei ole paha asia. Haluan itseasiassa sanoa, että minusta hänen persoonallisuutensa valmentajana on mahtava. Joten kaikki on kunnossa.

Mestarien liigan puolivälierät C Morella tällä viikolla:

Barcelona–Bayern München perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Manchester City–Lyon lauantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Studiolähetys alkaa päivittäin klo 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.


Lue myös:

    Uusimmat