Koronatartunnat eivät Atlético Madridia hetkauta – Jan Oblak muistuttaa: ”Tämä kilpailu on jotain aivan uutta”

Atlético Madrid on huippumaalivahtinsa Jan Oblakin mukaan päässyt yli kahden positiivisen koronavirustestin aiheuttamasta järkytyksestä torstain Mestarien liiga -ottelun alla. Espanjalaisseura kohtaa tänään RB Leipzigin kilpailun puolivälierässä.

Atlético joutui matkustamaan Lissabonin lopputurnaukseen suunniteltua myöhemmin, kun hyökkääjä Angel Correa ja puolustaja Sime Vrsjalkotestasivat positiivisesti seuran koronavirustesteissä viikonvaihteessa.

Seura sai torstaiaamuna myös helpottavia uutisia, kun joukkueen uusista koronavirustesteistä ei löydetty uusia tartuntoja.

– Tämä on outo tilanne, mutta me olemme täällä ja me tulemme pelaamaan tämän ottelun. Se on jotain uutta kaikille, tämä tilanne on haastava kaikille ihmisille ympäri maailman, mutta me olemme ammattilaisia, Oblak kertoi keskiviikkona lehdistölle.

– Olemme tulleet tänne pelaamaan. Ottelu on hyvin tärkeä, joten me emme ajattele mitään muuta kuin sitä peliä. Vain sillä on väliä, mitä torstaina tapahtuu.

Atlético, joka kukisti neljännesvälierissä Liverpoolin yhteismaalein 4-2, on selvinnyt Mestarien liigan finaaliin kahdesti viimeisen kuuden vuoden aikana. Oblakin mielestä kokemus Euroopan eliittikilpailussa ei kuitenkaan tee joukkueesta ennakkosuosikkia poikkeuksellisen loppukauden keskellä.

– Olemme yllättyneitä siitä, että ihmiset ajattelevat meidän olevan suosikkeja. Me odotamme hyvin haastavaa ottelua, enkä usko kenenkään olevan suosikki täällä, Slovenian maajoukkuevahti jatkoi.

– Tämä kilpailu on jotain aivan uutta. Sillä ei ole väliä, miten kokenut kukin joukkue on Mestarien liigassa. Mitä tahansa voi tapahtua yhdessä ottelussa.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone toivoo, että koronavirustartunnan saaneet pelaajat voivat parantumisensa jälkeen liittyä muun joukkueen vahvuuteen, jos madridilaisseura etenee pudotuspeleissä jatkoon.

– He ovat kumpikin antaneet kaikkensa meidän joukkueellemme aina kutsun käydessä, Simeone lisäsi.

Mestarien liigan puolivälierät C Morella tällä viikolla:

Red Bull Leipzig–Atletico Madrid torstaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Barcelona–Bayern München perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Manchester City–Lyon lauantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Studiolähetys alkaa päivittäin klo 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat