Mainos

Sampo-Leonialla parhaat sijoittajasivut

Sampo-Leonian sijoittajasivut katsottiin parhaiksi Suomen Pörssisäätiön, Suomen Sijoitusanalyytikoiden yhdistyksen ja Talouselämän kilpailussa, jossa vertailtiin pörssin päälistan yhtiöiden Internet-viestinnän tasoa.

Toiseksi tulivat Partekin ja kolmanneksi Wärtsilän sivut. Parhaat sijoittajasivut verkossa -kilpailu järjestettiin nyt jo kolmannen kerran. Tavoitteena on nostaa esiin hyviä ratkaisuja ja parantaa verkossa tarjottavan sijoittajainformaation tasoa. Kilpailuraati koostui alan ammattilaisista. Esivalinnan teki kaksi sijoitusanalyytikkoa.
Raadin mielestä pörssiyhtiöiden sijoittajasivujen sisältö on viime vuoden aikana parantunut selvästi, mutta kehittämisen varaa on vielä kaikilla. Myönteisenä pidettiin sitä, että monen listayhtiön sivut ovat verkossa jopa kolmella kielellä. Pelkkiä englanninkielisiä sivuja pidettiin huonona ratkaisuna varsinkin yksityisten sijoittajien kannalta, koska läheskään kaikkien kielitaito ei riitä sijoittajatiedon ymmärtämiseen vieraalla kielellä.

Sampo-konsernin uusi logo

Sampo-Leonian sivuja kiitettiin ajantasaisiksi, konstailemattomiksi ja interaktiivisuutta hyödyntäviksi. Sivut myös avautuivat nopeasti ja sijoittajainformaatio löytyi helposti.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.