Salkkareihin saapuu uusi lääkäri! Näyttelijältä salaperäinen kommentti hahmon kytköksistä Pihlajakadulle

Tuoreet Salatut elämät -näyttelijät Tuuli Mattila ja Inna Tähkänen kertovat ensikuulumisiaan 3:25
Tuoreet Salkkari-näyttelijät Tuuli Mattila ja Inna Tähkänen kommentoivat kiinnitystään suosikkisarjaan

Salatut elämät -sarjassa nähdään pian uusi hahmo, kun lääkäri Susu ilmestyy mukaan juonikuvioihin.

Salatut elämät -sarjan syntymäpäivillä tammikuussa julkistettiin, että sarjaan saadaan pian uusi hahmo. Susun roolissa nähtävä Tuuli Mattila ei voinut vielä talvella paljastaa hahmostaan käytännössä mitään, mutta nyt hän raottaa hieman verhoa ja kertoo, minkälainen hahmo Pihlajakadulle on tulossa.

– Sen verran voin paljastaa, että hän on lääkäri ja kunnianhimoinen työssään. Hän haluaa hyvää, mutta se on toinen asia, onnistuuko hän siinä, Mattila kertoo.

Hän vihjaa myös salaperäisesti, että Susulla saattaa olla jotain kytköksiä Pihlajakadun nykyisiin asukkeihin.

– Katsojille paljastuu hänestä myöhemmin uusia asioita sekä se, miten hän liittyy Pihlajakadun muihin asukkaisiin. Se jää nähtäväksi.

Salkkareihin Mattila päätyi nimenomaan Susun roolia varten järjestetyn koekuvauksen kautta. Ennen Salkkareita hän kertoo tehneensä monipuolisesti töitä näyttelijänä ja media-alalla sekä opiskelleensa näyttelijäksi. Aiempiin työpaikkoihin lukeutuu esimerkiksi Radio Helsinki.

– Olin tehnyt kamerarooleja ja ollut teatterissa jo ennen opintoja, mutta halusin opiskella näyttelijäksi. Kun valmistuin, olin syksyllä ollut myös parissa tv-sarjassa, joista toisen kuvaukset itse asiassa jatkuvat vielä, mutta ovat nyt tauolla koronan takia, Mattila kertoo.

Pihlajakadun asukkien viimeisimmät käänteet eivät olleet tuttuja, joten ennen kuvauksia tiedossa oli perehtymistä Salkkareiden käänteisiin.

– Joskus teini-iässä katselin Salkkareita, mutta seuraaminen on sittemmin jäänyt. Nyt olen tutustunut hahmoihin ja heidän kuvioihinsa katselemalla sarjaa.

Kuvauksissa Mattila sanoo viihtyneensä mainiosti.

– Tosi mukava ja lämmin ilmapiiri ja rento meininki, mutta kaikki haluavat kuitenkin tehdä mahdollisimman hyvää juttua. Se on ollut tosi kivaa huomata, hän kiittelee ja sanoo nauttineensa lääkärihahmonsa tekemisestä.

Hyviä vinkkejä sairaalakohtauksiin hän on saanut perhepiiristä.

– Siskoni on lääkäri, eli olen kysellyt vähän häneltä lääkärin ammatista. Susu on superlääkäri: hän osaa kaiken. Vähän niin kuin Kalle, jonka tilanne mutkistui alkoholismin takia.

Mattila kertoo, että alkuun Susua nähdäänkin enimmäkseen työpaikalla. Mutta minkälaisia juonenkäänteitä voisi myöhemmin olla luvassa?

– Mielenkiintoisia käänteitä! Ehkä en niistä voi hirveästi paljastaa, mutta täytyy sanoa, että näyttelijälle tämä on ollut kiva tehdä, kun pääsee näyttämään monia eri puolia hahmosta, hän vihjaa.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Viikon jaksot ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat