Salkkarit-tähdeltä uudenvuodenlupaus Papupata-podcastissa – aikoo lopettaa pahan tavan

Alissan ja Sannin miespelissä osuu päävoitto kohdalle 1:46
Videolla Puhakan esittämä Alissa pelaa Salkkareissa miespeliä.

Alissa Nikkisen roolista tuttu Johanna Puhakka paljastaa Papupata-podcastin uudessa jaksossa tehneensä uuden vuoden lupauksen.

Salkkarit-tähti Johanna Puhakka kertoo tehneensä yhden uuden vuoden lupauksen. Alissa Nikkisen roolia esittävä Puhakka aikoo lopettaa tupakan polton.

Näyttelijä paljasti lopettamisaikeensa hänen ja Salkkareissa niin ikään näyttelevän Sara Parikan Papupata-podcastissa. Puhakka ei aio ainakaan vielä lopettaa pahetta täysin, vaan hän on antanut itselleen luvan lipsua tietyissä tilanteissa.

– Saan polttaa, jos olen merkittävissä juhlissa tai festareilla. Merkittävät juhlat ovat esimerkiksi häät, eikä mikään semmoinen, että nyt on jonkun synttärit tai illanistujaiset. Silleen kuin miehet polttavat sikaria juhlatilanteissa, Puhakka avaa lupauksensa ehtoja podcastissa.

Puhakan mukaan hän ei ole aiemminkaan polttanut juhlinnan ulkopuolella, mutta aikoo uuden vuoden kunniaksi rajoittaa polttamistapaansa entisestään. Päätös paheesta luopumisesta tuli Puhakalle juuri vuoden vaihteessa.

– Uutena vuotena kyllä parin viinilasin jälkeen muutaman savukkeen poltin ja silloin tuli sellainen fiilis, että tämä on ihan tylsää ja tyhmää ja tässä ei ole mitään järkeä. Varsinkin seuraavana päivänä oli olo, että ei olisi tarvinnut polttaa niitä muutamaakaan, Puhakka paljastaa.

Parikka ja Puhakka pohtivat, että tupakkaan suhtautuminen on muuttunut viime vuosien aikana huomattavasti. Tupakoinnista on kaksikon mukaan tullut ajan kanssa nolo ja iljettävä tapa.

– Ja se on tosi hyvä juttu, Puhakka toteaa.

Salatut elämät palaa ruutuun 14. tammikuuta kello 19:30. C Moressa julkaistaan Salkkareiden koko viikon jaksot ennakkoon aina maanantaisin. ​​​​​​

Lähde: Papupata

Lue myös:

    Uusimmat