Salkkarit-kaunotar julkaisi meikittömän kuvan itsestään – kriittinen kommentti laukaisi tulikivenkatkuisen keskustelun

8:53
Salkkari-näyttelijä Jasmin Voutilainen kertoo ulkonäköpaineista ja julkisuuden varjopuolista

Salkkareista tutun Jasmin Voutilaisen meikitön kuva kirvoitti Instagramissa kiivaan keskustelun siitä, milloin voidaan puhua luonnollisesta kauneudesta.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa ilman meikkiä.

– Ihan Nelli Naturellinä, näyttelijä kirjoitti kuvatekstissä.

Pian Voutilaisen kuvaa ilmestyi kuitenkin kommentoimaan henkilö, joka kyseenalaisti sen, voiko kyseisestä kuvasta todella puhua meikittömänä.

– Hiusväri luonnollinen? Kulmat ihan luonnolliset? Jännä, tämä kommentoi silmää iskevän emojin kera.

Voutilainen riensi pian puolustamaan omaa näkemystään luonnollisesta tyylistä.

– Mulle naturel tarkoittaa, että ei oo laittanut meikkiä naamaan. Tuskin näyttäisin huonolta ilman kulmien laittamista tai luonnollisessa hiusvärissänikään, koska sitähän sä tässä yrität sanoa, näyttelijä napautti takaisin.

Kommentoija vastasi, ettei tahtonut sanoa Voutilaisen näyttävän huonolta, vaan sanoi pitävänsä itse luonnollisena sitä, ettei kasvoihin tai hiuksiin ole laitettu mitään väriä.

Asiasta nousi kommenttikentässä tulikivenkatkuinen keskustelu, jossa osa oli samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa.

Monet kuitenkin riensivät puolustamaan Voutilaista, joka on aiemminkin nostanut sosiaalisessa mediassa esiin ulkonäköönsä liittyviä epävarmuuksia.

– Olet kaunis, ja älä välitä ihmisten ilkeistä kommenteista, jokainen ihminen on kaunis ilman meikkiä tai meikin kanssa, eräs seuraaja tsemppasi.

– Olet luonnollisen kaunis. Älä välitä pikkutarkoista paskanjauhajista. Pidä lippu korkealla sekä meikittä että naturaalina, toinenkin kehotti.

Aino Kaukovaaran roolista tuttu Voutilainen on aiemmin kertonut kokeneensa ulkonäköpaineita painonsa takia.

– Mun paino on asia, joka ilmeisen paljon on häirinnyt muita ihmisiä jo siitä saakka, kun olin lapsi. Ja sitä kautta se on ollut mulle aina häpeän aihe, etenkin yläasteella ja lukiossa, Voutilainen paljasti maaliskuussa, ja kertoi saaneensa hoikkuutensa takia lapsesta saakka uteluita siitä, syökö hän riittävästi.

Myös Miss Helsinki -kilvassa nähty Voutilainen on kertonut avoimesti käyneensä myös erilaisissa kauneusleikkauksissa kohottaakseen itsetuntoaan. Ensimmäisenä hän täytti huuliaan ollessaan 19-vuotias. Huuliprojekti ei onnistunut ja halu ottaa täytteitä vain kasvoi entisestään.

– Lopulta tajusin näyttäväni lähinnä Iines-ankalta, enkä koskaan ollut edes haaveillut sellaisista huulista, hän on kertonut epäonnistuneesta kauneusoperaatiostaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja