Saksalaiskuski väittää Teslan "korjanneen" auton pelkällä maalilla – autojätti oikeuteen

Saksalaiskuski hakee oikeudelta uutta Teslaa "korjatun" Teslansa tilalle.

Saksalaiskuski vie Teslan oikeuteen autonsa omituisen huoltokokemuksen vuoksi. Kuski väittää Teslan "korjanneen" autonsa vikoja maalaamalla niiden päälle, kertoo muun muassa Car Expert.

Pohjassa oli halkeamia – Tesla maalasi yli

Jutun keskiössä on Teslan Model 3, jonka pohjassa havaittiin vaurioita rengasliikkeessä, kun auto oli nostettu ylös. Omistajalle kerrottiin vauriosta. Hän vei autonsa korjattavaksi Teslan huoltoliikkeeseen Berliniissä.

Omistajan mukaan varsinaista huoltoa ei kuitenkaan tapahtunut vaan liike vain maalasi halkeamien päälle. Omistajan mukaan Tesla on määritellyt ongelman kosmeettiseksi. Mikäli kuski haluaa korjauttaa pohjan, häneltä vaaditaan kokonaan uuden akun hintaa.

Asiantuntija: Auto ei läpäisisi katsastusta

Itsenäinen asiantuntija kertoi oikeudessa, että halkeamat estäisivät autoa pääsemästä läpi paikallisen katsastuselimen syynin läpi.

Omistaja haluaisi Teslansa tilalle uuden. Vikojen aiheuttaja ei ole vielä  selvinnyt: syylliseksi on epäilty esimerkiksi kokoomalinjaston robottia.

Juttua puidaan Münchenissä. Päätöstä asiassa odotetaan vuoden 2022 loppuun mennessä.

Teslan laatuongelmat ovat olleet otsikoissa aiemminkin. Vuonna 2020 autojätti myönsi, että sen ennen maaliskuuta 2018 valmistetuissa autoissa on ollut viallisia kosketusnäyttöyksiköitä.

Katso alla oleva video: LAPD kiinnostui tästä "lentävästä" Teslasta – pieleen mennyt stuntti romutti vuokra-auton.

LAPD kiinnostui"lentävästä"Teslasta – pieleen mennyt stuntti romutti vuokra-auton 0:40
KATSO VIDEO: LAPD kiinnostui "lentävästä" Teslasta – pieleen mennyt stuntti romutti vuokra-auton.

Lue myös:

    Uusimmat