Sää teki tepposet Finnairin matkustajille – lentokone vaihtuu bussiin

Yli sata Aurinkomatkojen lomalaista odotti tänään iltapäivällä turhaan paluulentoaan Innsbruckin lentokentällä Itävallassa. Finnairin operoima Aurinkomatkojen lento ei päässyt huonon sään takia laskeutumaan Innsbruckiin, vaan laskeutui varakentälle Saksan Müncheniin.

Vastaavasti 134 Finnairin koneessa Innsbruckiin matkalla olleen matkustajan loman alku viivästyi.

Finnairin tiedottajan Laura Varjan mukaan lento AY1451 lähti Helsingistä noin 15 minuuttia myöhässä ja pääsi laskeutumaan Müncheniin 14.37 paikallista aikaa.

Varjan mukaan Itävaltaan matkalla olleet 134 matkustajaa odottavat nyt Münchenissä busseja, joilla heidät viedään Innsbruckiin. Vastaavasti Innsbruckissa odottavat 130 matkustajaa on määrä viedä Müncheniin busseilla. Siellä he pääsevät koneeseen ja paluumatkalle.

– Tämänhetkisen arvion mukaan matkustajat pääsevät paluumatkalle noin kello 21 paikallista aikaa, Varja kertoo.

Paluulennon Innsbruckista oli alun perin määrä lähteä kello 14 iltapäivällä.

Laskeutumisen estänyt huono näkyvyys osui vain yhden lennon kohdalle, sillä kaksi myöhempää Finnairin lentoa on päässyt laskeutumaan Innsbruckiin, Varja kertoo.

Epäonnisen Innsbruckin lennon lisäksi Finnairin lennoilla ei ole Varjan mukaan ollut suurempia ongelmia, vaikka sää onkin ollut huono sekä Suomessa että Keski-Euroopassa.

– Helsinki–Vantaalla Finnairin osalta on ollut niin sanottua normaalia talvihidastelua.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat