F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

RTL: Nico Hülkenberg jatkaa viikonloppuna Racing Pointin ratissa

6:06
Tulosruutu kertoi F1:n koronavarautumisesta ja Nico Hülkenbergin paluusta perjantaina 31.7.

Saksalaisen RTL-kanavan tietojen mukaan Nico Hülkenberg ajaa Sergio Pérezin korvaajana Racing Pointilla myös tulevana viikonloppuna, kun F1-kausi jatkuu Silverstonessa F1-sarjan 70-vuotisjuhlakilpailulla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian toinen GP suorana 7.-9.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55, 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Britannian toinen GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hülkenbergin ajamista myös tulevana viikonloppuna on osattu odottaa. Tallipäällikkö Otmar Szafnauer sanoi aiemmin, että Hülkenberg ajaa "todennäköisesti".

Pérez asetettiin karanteeniin viime viikolla positiivisen koronatestin vuoksi, mutta varikolla on ollut epäselvyyttä siitä, jatkuuko meksikolaisen karanteeni seitsemän vai kymmenen vuorokauden ajan.

Hülkenberg matkasi viime viikolla Silverstoneen todellisella pikakomennuksella. Hänet kutsuttiin Saksasta töihin torstaina iltapäivällä, ja jo samana iltana hän oli Racing Pointin tehtaalla Silverstonessa sovittamassa istuinta.

Perjantaiaamuna Hülkenberg vietti ensin tunnin simulaattorissa ja hyppäsi sitten ihka oikean F1-auton rattiin saatuaan varmistuksen negatiivisesta koronatestistä vain noin 15 minuuttia ennen ensimmäisten harjoitusten alkamista.

Hülkenbergin viikonloppu päättyi lopulta pettymykseen, sillä Racing Point ei saanut hänen autoaan käyntiin kytkinpesään murtuneen pultin vuoksi, eikä saksalainen osallistunut sunnuntain kilpailuun näin lainkaan.

Hülkenberg, 32, on valmistautunut tulevaan viikonloppuun ahkeralla fysiikkaharjoittelulla, ja hänen kerrotaan viettäneen tällä viikolla kolme täyttä päivää Racing Pointin simulaattorissa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja