Mainos

Romanttinen kohuviesti Venäjältä?

Runsaasti keskustelua herättänyt romanttinen kokosivun ilmoitus Helsingin Sanomissa saattaa olla lähtöisin Venäjältä. Aamulehden mukaan ainakin ilmoituksessa oleva Gmail-osoite sisältää viittauksen itäisen naapurimme suuntaan.

Sähköpostin alkuperää oli selvitellyt tietokoneharrastajien MuroBBS-keskustelupalstalle nimimerkki Xaeron. Hän meni Gmailiin ja antoi käyttäjätunnukseksi "lostyouinhelsinki" tekeytyen näin sähköpostiosoitteen omistajaksi. Tämän jälkeen hän ilmoitti unohtaneensa salasanansa.

Kun käyttäjä unohtaa salasanansa, avaa Gmail salasanan palautussivun ja kysyy asiakkaalta asiakkaan itsensä antaman varmistuskysymyksen. Kysymyksellä halutaan varmistaa, että salasanan kysyjä on sähköpostin oikea haltija.

Nimimerkki Xaeron huomasi, että salasanan varmistuskysymys oli venäjää. Suomennettuna kysymys on "mikä on autoni numero?"

Aamulehden mukaan Venäjällä ei ole harvinaista, että rikkaat miehet osoittavat tyttöystävilleen tai vaimoilleen huomiota maksetuilla ilmoituksilla.

Helsingin Sanomissa julkaistun, yli 20 000 euroa maksaneen romanttisen ilmoituksen on arveltu olevan mainostempaus, jonka takana olisi joko Helsingin Sanomat, Fonecta tai ravintola Mecca. Kaikki edellämainitut ovat kiistäneet yhteytensä viestiin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.