Roisi rikosetsivä sai potkut järjettömän käytöksensä vuoksi: ”Pääni painuu häpeästä”

Millainen asiakas suututtaa ruokakaupan myyjän?

Walesilaisen Gwentin poliisilaitoksen leivissä työskentelevä nainen joutui jättämään työtehtävänsä saatuaan 25 syytöstä epäsopivasta käytöksestä, kertovat brittimediat BBC sekä The Sun.

Pierun pidättäminen voi aiheuttaa turvotusta ja kiroilu lisätä fyysistä suorituskykyä sekä lievittää kipua, mutta töissä roisia käytöstä ei yleensä katsota hyvällä. Tämän sai huomata brittiläinen rikostutkija, 44-vuotias Claire Fitzpatrick.

Fitzpatrick heitti työpaikallaan härskejä vitsejä. Kahden lapsen äiti muun muassa kysyi miespuoliselta kollegaltaan, josko tämä haluaisi suhteen ”lihavan, ruman, vanhemman naisen kanssa”. Naispuoliselta työtoveriltaan Fitzpatrick uteli keskellä täyttä poliisiasemaa, olisiko tällä ”lääkevoidetta hiivatulehdukseen”.

Eräälle motoristille Fitzpatrick taasen kertoi, että tämä ”ajaa kuin k*sipää”.

Fitzpatrick toi epämiellyttävää tunnelmaa poliisilaitokselle ja sen asiakkaille paitsi asiattomilla kommenteillaan myös jatkuvalla piereskelyllään.

22 vuoden työskentelyn jälkeen Fitzpatrick vapautettiin etsivän tehtävistään. Kaikki olivat saaneet tarpeekseen asiattomasta käytöksestä.

Potkut herättivät ajattelemaan


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Fitzpatrick puolustautui sanomalla, että roisi kieli oli vain leikinlaskua ja ilmojen päästely tahatonta. Kollegoiden mukaan naisen kanssa työskentely oli kuitenkin vaikeaa, ja hänen omalaatuista huumoriaan pidettiin julmana.

– Kun luen näitä syytöksiä, pääni painuu häpeästä, Fitzpatrick kommentoi asiaa The Sunin mukaan.

Erottaminen sai Fitzpatrick sanojensa mukaan tajuamaan, että hänen pitää muuttua paremmaksi ihmiseksi.

Lähteet: BBC, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja