"Rikollisnero" varasti 2 miljoonan euron arvoisen Ferrarin kesken koeajon

Tästä autosta maksettiin huutokaupassa lähes 50 miljoonaa dollaria 2:29
Tästä Ferrarista maksettiin huutokaupassa lähes 50 miljoonaa dollaria.

Tämän tarinan opetuksena voisi olla vaikka se, että älä koskaan anna miljoonien arvoisen superauton avaimia tuntemattomalle, kun olet itse auton ulkopuolella.

Saksan poliisi etsii kuumeisesti autovarasta, joka onnistui viemään yli kahden miljoonan euron arvoisen klassikko-Ferrarin kesken koeajon.

Ostajana esiintynyt mies oli ottanut yhteyttä harvinaista Ferrari 288 GTO:ta kaupitelleeseen liikkeeseen ja ilmoittanut olevansa kiinnostunut autosta.

Autoliikkeen edustaja ja ”ostaja” tapasivatkin Düsseldorfissa maanantaina etukäteen sovitun koeajon merkeissä. Koeajo sai kuitenkin yllättävän käänteen.

Kauppias kyyditsi ostajaa ensin ympäri Düsseldorfia, kunnes tuli aika vaihtaa paikkoja. Samalla hetkellä, kun koeajolle saapunut mies hyppäsi ratin taakse, polkaisi hän kaasun pohjaan ja katosi horisonttiin jättäen hölmistyneen myyjän niille sijoilleen.

Autoliikkeen mukaan varas puhui saksaa ranskalaisella aksentilla, mutta sen enempää hänestä ei tiedetä.

Varastettu punainen 288 GTO on The Sunin tietojen mukaan kuulunut entiselle F1-kuskille Eddie Irvinelle. Autoa on valmistettu ainoastaan 272 yksilöä.

Lähde: AP, Jalopnik

Lue myös:

    Uusimmat