Mainos

Rihanna tienaa kymmeniä tuhansia – seuraamalla muotia

Julkkisten elämä tuntuu olevan täynnä hohdokkaita kutsuja uskomattomiin tilaisuuksiin. Joillekin julkimoille kuitenkin jopa maksetaan, jos he suostuvat saapumaan yleisöksi muotinäytöksiin.

Useat julkkikset tienaavat pitkän pennin – käymällä muotinäytöksissä. Fashionista.com listasi pelkällä yleisössä istumisella parhaiten tienaavat julkkikset.

Nykycatwalkien yleisökuningatar on Rihanna, jonka muodinluoja saa näytöksensä yleisöön sadalla tuhannella dollarilla, siis hieman alle 76 000 eurolla. Popparin jälkeen muotilistalla eniten tienaavat Beyoncé, 60 000 - 76 000 euroa, sekä Mary-Kate ja Ashley Olsen, joille täytyy maksaa 60 000 euroa kummallekin.

Jennifer Lopez vaati vuonna 2005 60 000 euroa muotinäytöksessä vierailemisesta, kertoo thefrisky.com. Nyt neidon aika on kuitenkin edullisempaa, sillä hänet saa yleisökseen "vain" 22 000 eurolla.

Blake Lively, kuva: Wireimage/AOP

Gossip girl -tähti Blake Lively ja poppari Hillary Duff tienaavat yli 30 000 muotinäytöksistä. Myös miehinen kauneus voi olla valttia: näyttelijä ja laulaja Jared Letolle on maksettu 18 000 esiintymisestä muotishow'n yleisön. Tositv-tähti Kim Kardashianille taas maksetaan 26 000 - 37 000 euroa muotinäytökseltä.

Muotipiirit voivat myös yllättää: seurapiirineito Paris Hiltonille ei makseta penniäkään catwalkien seuraamisesta, ja joihinkin näytöksiin häntä ei edes suostuta kutsumaan. Myös Lindsay Lohan on joidenkin muotitalojen kiellettyjen kutsuvieraiden listalla, vaikka vuonna 2006 hän nettosi yleisössä istumisesta 45 000 euroa.

MTV3/Helmi

Lähteet: Thefrisky.com, Fashionista.com

Kuvat: Wireimage/AOP, Getty/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.