Ricky Martin ärsyyntyi

Puertoricolainen laulaja Ricky Martin ärsyyntyi, kun singaporelainen toimittaja kysyi häneltä lehdistötilaisuudessa, miltä hänestä tuntuu, kun media kyseenalaistaa hänen seksuaalisuutensa. - Tunnetko itsesi paremmaksi toimittajaksi kysymällä tuon kysymyksen? kysyi Martin maksaen samalla mitalla takaisin ja kiertäen kysymyksen näppärästi.

Martin vastasi yli sadan toimittajan kysymyksiin Singaporessa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Laulaja oli Singaporessa mainostamassa uusinta albumiaan, Almas del Silenciota.

31-vuotias Martin, joka nousi kuuluisuuteen vuonna 1998 maailmancupin teemakappalleella The Cup of Life, saapui Singaporeen torstaina kolmen päivän vierailulle. Lehdistötilaisuuden lisäksi hän vieraili paikallisessa englantilaisessa tv-ohjelmassa ja piti yksityiskonsertin. Lehdistötilaisuudessa Martin ylisti Singaporea ja sen konserttiyleisöä.

Kysymyksen seksuaalisuudesta ovat kiusanneet Martinia pitkään. Eräässä haastattelussa hän jo sanoi, että ihmiset saavat kuvitella hänestä mitä haluavat.

Lue myös:

    Uusimmat