Renny ja Johanna Harlinin Coco-tytär sulostuttaa tuoreessa videossa: "Tiedätkö, miten rakastettu olet?"

8:15
Renny ja Johanna Harlin ovat onnensa kukkuloilla uudesta vauva-arjestaan – katso videolta vauvan ensimmäinen esiintyminen televisiossa!

Renny ja Johanna Harlinin tytär täytti kaksi kuukautta.

Ohjaaja Renny Harlinin ja tämän Johanna-vaimon suloinen Coco-tytär syntyi heinäkuussa. Pienokaisen syntymä nähtiin parin The Harlins -sarjan tuoreimmalla kaudella. 

1:31
Johanna Harlin synnytti esikoisensa – koskettava perhehetki tallentui kameralle: ”Rakas, meillä on tyttö”

Ylpeät vanhemmat ovat jakaneet pienokaisesta otoksia somekanavissaan. Tuoreimmassa päivityksessään Johanna Harlin kertoo Cocon täyttäneen kaksi kuukautta. Videossa suloinen pienokainen hymyilee kameralle.

– Tiedätkö, miten rakastettu olet? hän kirjoittaa. 

Katso suloinen video täältä.

Miamissa asuva perhe vieraili  Uutisaamussa elokuussa ja pieni tytär nähtiin lähetyksessä ensimmäistä kertaa televisiossa. Harlinit kuvailivat ensimmäisten viikkojen sujuneen hienosti uuteen vauva-arkeen totutellessa. 

– Hän on vähän kuin Johanna. Erittäin voimakastahtoinen, määrätietoinen. Kiltti, suloinen ja hellä, Renny Harlin kuvaili tyttärensä luonnetta.

"Multitasking" on ollut pariskunnalle uutta arkea määrittävä sana. Johanna Harlin kertoi, ettei ihan osannut kuvitella aikaisemmin, mitä vauva-arki todella tuo tullessaan. Uuteen totutteleminen on kuitenkin ollut pariskunnasta ihanaa. 

– Vauvan kanssa on niin kiva seurustella. Meillä tulee sitä ikävä, kun se on nukkumassa. Odotetaan, että se herää, jotta päästäisiin sen kanssa puuhailemaan, Renny Harlin kertoi. 

The Harlins -sarja nähtävillä MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja