Harlinit tyrmäävinä punaisella matolla – näin Johanna reagoi, kun näki Hollywood-tähtiä

0:43
Elokuvan ensi-illassa oli paikalla paljon maailmantähtiä, jotka kiinnittivät Johannan huomion. Kuinka hän reagoi heihin, katso videolta.

Renny ja Johanna Harlin ovat Cannesin hulinassa The Harlins -sarjassa.

The Harlins -sarjassa seurataan menestysohjaaja Renny Harlinin ja tämän vaimon Johanna Harlinin vauhdikasta elämää. Sarjan toisen tuotantokauden viidennessä jaksossa pari on Cannesin elokuvajuhlilla.

Pari kävelee Armageddon Time -elokuvan kutsuvierasnäytökseen punaista mattoa pitkin ja salamavalot välkkyvät vain ympärillä. Elokuvasalissa Renny herkistyy puhuessaan haaveistaan.

– Tietenkin mulla siintää se toive, että me saataisiin yhdessä kävellä sitä punaista mattoa ja että se elokuva, jota siellä esitetään, olisi meidän elokuva, joka me ollaan yhdessä tehty. Se on ehdottomasti mun haaveeni.

– Onko se sitten maailmanensi-ilta, erikoisnäytös niin kuin Cliffhangerin kohdalla tai olisiko mahdollista, että mun elokuvani olisi joskus siellä kilpailussa. Niin kyllähän sitä voi aina haaveilla ja katsoa, minkälaisia elokuvia tässä voi vielä tulevaisuudessa tehdä.

Elokuvan ensi-illassa oli paikalla paljon maailmantähtiä, jotka kiinnittivät Johannan huomion. Kuinka hän reagoi heihin, katso videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja