Renny Harlinin työpäivät kestävät jopa 14 tuntia – Johanna pyörittää vauva-arkea yksin

The Harlins -sarjassa Renny ja Johanna ovat muuttaneet Coco-vauvan syntymän jälkeen Bratislavaan uuden elokuvaprojektin perässä. 

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan  sekä pariskunnan tyttären Cocon elämästä kertova The Harlins -sarja on saanut jatkoa 8.11. alkaen MTV Katsomossa.

The Harlins -sarjan kolmannella kaudella avioparin Coco-vauva kulkee mukana kaikkialla. Pariskunta elää keskellä vauva-arkea samalla, kun Renny Harlin paiskii töitä uuden elokuvaprojektin parissa. 

 – Minulle on tosi huono omatunto siitä, että olen kuvauksissa ja nautin siitä. Se, että sinne punaiselle matollekin joskus päätyy, niin se ei kyllä tule ilmaiseksi, Renny sanoo ja herkistyy. 

Renny tekee jopa 14-tuntisia työpäiviä ja Johanna viettää päivänsä pienen Coco-vauvan kanssa. 

 – Meillä on ehkä kaksi tuntia päivästä, kun olemme kaikki samaan aikaan hereillä ja silloin se on pyhitetty Rennylle ja Cocolle. Se on niin outoa, kun me ei nähdä enää niin paljoa, Johanna sanoo. 

 – Kun Renny tulee kotiin, niin en halua vain tyrkätä vauvaa hänelle. Olen yrittänyt olla sellainen vaimo, joka antaa hänelle myös työrauhan, koska tiedän, että jos Renny ei jaksa tätä valtavaa tuotantoa, niin silloin ei ole kenelläkään hyvä mieli, Johanna sanoo. 

Sarjaa seurataan MTV Katsomossa ke 8.11. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon kolme jaksoa ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat