Renny Harlin vei Coco-tyttärensä ensimmäistä kertaa elokuvastudioon: "Sydämeni pakahtui"

Johanna Harlin synnytti esikoisensa – koskettava perhehetki tallentui kameralle: ”Rakas, meillä on tyttö” 1:31
Coco-tyttären syntymä tallentui kameralle: "Rakas, meillä on tyttö"

Renny Harlin toi tyttärensä työpaikalleen.

Elokuvaohjaaja Renny Harlin toi pienen puoli vuotiaan Coco-tyttärensä ensimmäistä kertaa elokuvan kuvauspaikalle. Ylpeä isä totesikin tyttärensä olevan luonnonlahjakkuus kameratyöskentelyssä.

– Valot, kamera, action!  Prinsessa Coco on jo luonnollinen kameran edessä ja takana. Sydämeni pakahtui, kun vein tyttäreni elokuvastudioon ensimmäistä kertaa, Harlin iloitsi Instagramissa.

Julkaisussa rusettiin ja mekkoon puettu Coco istuu vaunuissaan tuttia pidellen. Pienokaisen kasvoja koristaa leveä hymy.

Julkaisu otettiin sosiaalisessa mediassa vastaan ilolla.

– Naurattaa kyllä hyvällä tavalla ajatus, että Coco huutaisi "action"  söpöllä vauvaäänellä ja sitten crew alkaisi hommiin! toimittaja Ina Mikkola kommentoi.

– Tuo ihana onni mitä lapsi saa aikaan, tiedän sen tunteen. Olet onnellinen mies kun osaat nauttia niistä hetkistä, kaikille ei ole annettu sitä lahjaa, toinen kirjoittaa.

– Hän on hymyileväisin vauva, jonka olen koskaan nähnyt, kolmas kehuu.

Harlinit asuvat Yhdysvaltojen Miamissa, mutta työt vievät heitä myös ympäri maailmaa. Renny ja Johanna Harlin menivät naimisiin kesällä 2021. Renny Harlinilla on myös aikuinen poika Luukas Harlin

Lue myös:

    Uusimmat