Renny Harlin paljastaa taustat välirikolle velipuolensa kanssa – vuosikymmenten hiljaisuus: "Sen jälkeen ei olla oltu tekemisissä"

Ohjaaja Renny Harlin kertoo, miksi ei ole tekemisissä velipuolensa kanssa 1:10
Videolla Renny kertoo, mikä pilasi veljesten välit ja olisiko hän itse valmis korjaamaan tilannetta.

Ohjaaja Renny Harlin ei ole ollut tekemisissä velipuolensa kanssa kymmeniin vuosiin.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja hänen vaimonsa Johanna Harlin pääsevät vastaamaan polttaviin kysymyksiin Tähdet vs. google -ohjelmassa. Nettikansaa on kiinnostanut tieto Rennyn veljestä, mikä yllättää sekä Rennyn että Johannan. 

– Minulla on velipuoli isäni aikaisemmasta avioliitosta. Emme ole olleet tekemisissä moneen kymmeneen vuoteen. Siinä mielessä meillä ei ole suhdetta. 

Ohjelmassa Renny kertoo, miksi veljesten välit jäätyivät. 

– Elämässä ei ole mitään hyötyä velloa negatiivisissa tunnelmissa ketään kohtaan, mutta tein silloin päätöksen äitini ja isäni takia, että mieluummin ei olla tekemisissä. Sen jälkeen ei olla oltu tekemisissä.

Onko Rennylla ja Johannalla avioehto? Entä kuinka rikas Renny on? Katso koko Harlinien jakso MTV Katsomosta.

Harlinit paljastavat haaveilevansa perheenlisäyksestä 1:00
Videolla Harlinit paljastavat haaveilevansa perheenlisäyksestä ja kertovat Coco-vauvan kuulumisia.

Tähdet vs. google -sarjassa Suomen suosituimmat viihdetähdet kertovat vastaukset nettikansaa kiinnostaviin kysymyksiin. Iriz Silanderin juontaman sarjan vieraina nähdään elokuvamaailman tähtipari Renny & Johanna Harlin, säämies Pekka Pouta, yrittäjä Sointu Borg sekä Salatut elämät -sarjasta tutut näyttelijät Kerttu Rissanen ja Maija-Liisa Peuhu

Kaikki jaksot katsottavissa nyt MTV Katsomossa

Lue myös nämä: 

Lue myös:

    Uusimmat