Rehellistä tuomaripalautetta antava Jorma Uotinen ei kohtaa tähtipareja ohjelman kulisseissa: "Meillä on tarkat säännöt täällä"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tippui jälleen yksi tähtipari – tähtihuuma jatkuu MTV Uutiset Livessä, suorassa haastattelussa illan tähtipari sekä pudonneet 17:25
Jorma Uotinen analysoi tanssijoita TTK-ohjelman jälkeen MTV Uutiset Livessä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman legendaarinen tuomari Jorma Uotinen ei vietä aikaa tähtiparien kanssa kilpailun ollessa käynnissä.

Monipuolista palautettaTanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kilpailijoille antava tähtituomari Jorma Uotinen kommentoi viime sunnuntaina nähtyjä esityksiä. Uotinen ja muut tuomarit antoivat tiukkaa palautetta tähtipareille esityksistä.

– En minä ollut tujulla päällä. Sanon asiasta. Oletko kuullut koskaan, että vesissä on eroja niin kuin viineissäkin. Eli tansseissa ja taidoissakin on eroavaisuuksia, Uotinen kommentoi illan palauteantiaan.

Erityisesti Kia Lehmuskosken ja Niklas Hagmanin tanssi sai ylistystä tuomaristosta.

– Taitoa, osaamista, musikaalista meininkiä on aina ilo katsoa. Erityisesti Kiassa ja Niklaksessa viehättää se, että he eivät tee mitään tarinoita, he luottavat liikkeeseen. Tanssivat puhtaasti, Uotinen kertoo.

Kilpailussa mukana olevat tähtiparit eivät ole käyneet kertomassa mielipiteitään tuomareiden sanomisista, vaikka välillä tuomaripalaute on ollut heidän mielestään liian kovaa.

– En ole saanut heiltä mitään suoraa palautetta. Meillä on tarkat säännöt täällä, että miten liikutaan. Emme oikeastaan ole ollenkaan fyysisessä kontaktissa täällä.

Katso Uotisen haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat