Raskaana oleva meteorologi Anniina Valtonen tekee tiukan linjauksen: "Olemme mieheni kanssa yhdessä päättäneet, että..."

Anniina Valtonen lukee Joonas Nordmanille 0:28
Katso hupaisa video! Anniina Valtonen vieraili Joonas Nordman Show'ssa!

Meteorologi Annina Valtonen odottaa ensimmäistä lastaan.

Ylen suosikkimeteorologi Anniina Valtonen ilmoitti taannoin raskaudestaan Instagramissa. Nyt Valtonen julkaisi postauksen, jossa kiittää kaikkia onnitteluista ja kertoo voinnistaan. Samalla hän ilmoittaa, että aikoo pitää lapsensa pois julkisuudesta.

– Kiitos kaikille ihanista viesteistä ja onnentoivotuksista liittyen raskauteeni. Olen saanut aiheeseen liittyen paljon kysymyksiä, Valtonen aloittaa.

Hän kirjoittaa, että kulunut kevät oli hänelle raskasta aikaa niin henkisesti kuin fyysisestikin, mutta kertoo tällä hetkellä voivansa hyvin. Samalla hän paljastaa jatkavansa töitä syksyllä tuttuun tapaan, eikä tiedä koska aikoo jäädä äitiyslomalle tai kuka häntä tuuraa. Valtonen ilmoittaa myös ottaneensa tiukan linjan liittyen haastattelupyyntöihin tai raskauden aikaiseen julkisuuteen.

– Olemme mieheni kanssa yhdessä päättäneet, että pidämme pienokaisemme ja kaiken häneen liittyvän – myös raskauden aikaisen – omana onnenamme ja poissa julkisuudesta. En tule kertomaan hänen nimeään, sukupuoltaan, tai syntymäpäiväänsä julkisuuteen, enkä julkaise hänestä kuvia. Työni on julkista, eikä muu elämäni, Valtonen kirjoittaa.

Samalla Valtonen ilmoittaa, ettei tule antamaan haastatteluja aiheeseen liittyen.

Meteorologin päätös saa hänen seuraajiltaan paljon kiitosta ja kehuja.

– Viisaita päätöksiä. Onnea ja siunausta vanhemmuuteen, yksi kirjoittaa.

– Hieno päätös. Toivon, että tätä myös kaikki osaisivat kunnioittaa, toinen kommentoi

– Hyvä päätös. Työt ja yksityiselämä kannattaa pitää erossa toisistaan, kolmas komppaa.

 

 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat