Mainos

Rasististen rikosten selvittely jatkuu Kajaanissa

Neljä miestä tunkeutui viikonloppuna Kajaanin Huukajavaarassa asuvan maahanmuuttaja miehen asuntoon. He rikkoivat asuntoa ja siellä olleita tavaroita.

Kajaanin poliisi on jatkanut maahanmuuttajamiehen asuntoon kohdistuneen tunkeutumisen selvittämistä. Tänään poliisi kuulusteli asianomaisia sekä todistajia. Lisäksi poliisi on tehnyt teknistä tutkintaa.

Neljä suomalaismiestä tunkeutui perjantain ja lauantain välisenä yönä Kajaanin Huuhkajavaarassa asuvan maahanmuuttajamiehen asuntoon. Tunkeutujat rikkoivat asuntoa ja siellä olleita tavaroita. Lisäksi miehet rikkoivat saman talonyhtiön toisen asunnon ulko-ovea ja ikkunoita.

Eilen poliisi pidätti kajaanilaisen, hieman yli 20-vuotiaan miehen. Mies on edelleen pidätettynä. Muita tekijöitä vielä selvitetään.

Suomalaisten miesten hallussa on ollut lyömäaseita, muun muassa pesäpallomaila. Henkilövahinkoja tilanteessa ei syntynyt.

Teko on luokiteltu rasistiseksi.

Ulkomaalaisten ja paikallisten ihmisten välillä sattui myös toinen kahakka Kajaanin keskustassa lauantaiyönä kello kahden aikaan. Kahakassa saadut vammat eivät ole vakavia.

Tällä hetkellä poliisi selvittää, onko Huuhkajavaaran ja kaupungin keskustassa sattuneen kahakan välillä yhteyttä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.