Mainos

Räsänen: Pahoinvoinnista puhuttava

Sisäministeri Päivi Räsänen toivoo ja rukoilee Hyvinkään tragediassa vakavasti loukkaantuneen nuoren naispoliisin toipumisen puolesta.

Ensimmäinen poliisipartio saapui ampumispaikalle alle minuutissa. Sisäministeri Räsänen uskoo, että juuri tämä esti suurempien kuolonuhrien syntymisen.

- Jos ampuja kuudessa minuutissa sai aikaan kuolouhreja ja loukkaantumisia, on erittäin mahdollista että uhreja olisi tullut jopa kymmeniä lisää. Siellä oli niin paljon ihmisiä paikalla, Räsänen sanoo MTV3 Huomenta Suomessa.

Naispoliisi taistelee hengestään Töölön sairaalassa. Hänelle on tehty jo kolme leikkausta.

18-vuotias paikkakuntalainen mies avasi tulen Hyvinkäällä keskellä yötä. Mies ampui väkijoukkoa kohti rakennuksen katolta. Ampumisessa menehtyi kaksi henkilöä ja lisäksi useita loukkaantui.

Päivi Räsäsen mielestä nyt on erittäin tärkeää puhua siitä, mistä Hyvinkään tragedian kaltaiset tapahtumat johtuvat ja mitä tapahtuu ampujan pään sisällä.

- Meidän on puhuttava pahoinvoinnista, syrjäytymisestä, ja siitä miten me läheiset ja viranomaiset voisimme tarttua ja tarvittaessa tehdä poliisille ilmoituksen uhka-arviointia varten. Tähän pitäisi kiinnittää enemmän huomiota.

(MTV3)

Katso sisäministeri Päivi Räsäsen haastattelu: (Huomenta Suomi 29.5.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.