Mainos

Rap-kilpailu tulkataan viittomakielelle

Viittomakieltä käyttävä rap-artisti Signmark on houkutellut Työväen Musiikkitapahtumaan Valkeakoskelle monia kuuroja nuoria.

Yhteiskunnallisen rap-musiikin kilpailu Työväen Musiikkitapahtumassa tulkataan tänä vuonna viittomakielelle. Kilpailu pidetään Valkeakoskella ensi keskiviikkona. Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään nyt 35. kerran.

- Yksi rap-illan esiintyjistä on viittomakieltä käyttävä Signmark, joten yleisön joukossa on monia kuuroja nuoria. Niinpä myös kilpailukappaleet ja koko konsertti päätettiin tulkata viittomakielelle, kertoo musiikkitapahtuman toiminnanjohtaja Marianne Mihailow.

Yhteiskunnallisen rapin kilpailuun ilmoittautuneita on Mihailowin mukaan tänä vuonna kymmenkunta. Palkintona on single-levyn julkaisu, joten kukaan kilpailijoista ei vielä ole kovin nimekäs.

Rap-kilpa on nyt viidennen kerran osa Työväen Musiikkitapahtumaa. Perinteisten työväenlaulujen ohella luvassa on muun muassa lavatansseja, lasten ohjelmaa sekä virsikonsertti. Ammattiliitot ovat tapahtumassa vahvasti esillä.

Valkeakosken Myllysaaren museossa on juhlavuoden valokuvanäyttely.

- Tietysti toivomme yleisöennätystä nyt juhlavuonna. Lippuja on myyty etukäteen viimevuotista enemmän, Mihailow kertoo.

Viime vuonna Työväen Musiikkitapahtuma kokosi noin 30 000 hengen yleisön. Tänä vuonna tapahtuma alkaa keskiviikkona 25. heinäkuuta ja päättyy sunnuntaina.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.