Raju taklaus aiheutti Ilvekselle pahan menetyksen – tästä ei tuomarin käsi noussut: "Oli itsekin huolimaton siinä"

TPS-pelaajan raju taklaus aiheutti Ilveksen Dominik Masinin loukkaantumisen 0:22
TPS:n Kalle Väisäsen raju taklaus päätti Ilveksen Dominik Masinin ottelun loukkaantumiseen.

Kolhuja saanut Ilveksen puolustuspää koki uusia menetyksiä lauantain vierasottelussa Turussa, kun TPS:n Kalle Väisäsen raju taklaus päätti tshekkipakki Dominik Masinin ottelun heti alkuminuuteilla.

Masin jäi oman pään siniviivan tuntumassa Väisäsen jyrän alle, kun kiekko hukkui hänen jalkoihinsa ja TPS-hyökkääjän kovavauhtinen taklaus pääsi yllättämään hänet.

Isokokoinen Masin ehti juuri kääntää Väisäselle selkänsä ja paiskautui voimalla kasvot ja ylävartalo edellä laitaan. Puolustaja makasi hetken jäässä ja poistui sitten omin jaloin kaukalosta. Hän ei palannut otteluun tämän jälkeen.

TPS voitti ottelun 3–0. Väisänen sinetöi turkulaisten voiton päätöserän maalillaan.

Ilveksen päävalmentaja Antti Pennasella ei vielä heti ottelun jälkeen ollut täyttä kuvaa loukkaantumisen laadusta, mutta epäili poissaolon jatkuvan ainakin alkuviikosta.

– En osaa sanoa, mutta en usko, kun meillä tulee tiistaina taas seuraava peli – pari päivää huilataan ja taas mennään – niin näyttäisi vähän siltä, että siinä ei ole kyllä mukana, Pennanen pyöritteli tiistain KalPa-ottelusta.

Ilveksen kovatasoinen pakisto on kokenut alkukaudesta vastoinkäymisiä, kun ensin tuore kapteeni Niklas Friman vietti kauden neljä ensimmäistä Liiga-ottelua sivussa, ja pian loukkaantui hetkellisesti myös Les Lancaster.

Pennanen myöntää, että Masinin pitempi poissaolo olisi iso menetys.

– Hän on ollut meille tärkeä pelaaja. Hän on joutunut pelaamaan joissain otteluissa 25 minuuttiakin. Se varmaan sitten vähän näkyi tänään siinä alussa, että vähän huolimaton oli hän itsekin siinä tilanteessa, Pennanen arvioi syyttelemättä Väisästä tilanteesta.

Lehdistötilaisuus: TPS - Ilves 4:59
Antti Pennanen kommentoi Dominik Masinin loukkaantumista TPS:n ja Ilveksen välisen ottelun lehdistötilaisuudessa.

Ilveksen härkäviikot jatkuvat, kun tiistain KalPa-ottelun jälkeen edessä ovat peräjälkeen paikallisottelu Tapparaa ja kotiottelu HIFK:ta vastaan.

– Iso menetys meille toki, ja iso viikko tulossa, mutta koetetaan siihen tiistaihin keskittyä ja otetaan ne pelaajat, jotka silloin ovat jalkeilla. Aika näyttää, on pelannut hienosti, Pennanen totesi.

MTV Urheilun sunnuntaina tavoittamalla Ilveksen urheilujohtajalla Timo Koskelalla ei ollut uutta kerrottavaa Masinin tilanteesta. Koskelan mukaan tutkimukset puolustajan vamman laadusta ovat vielä kesken.

Maalikooste: TPS - Ilves 2:09
Maalikooste: Kalle Väisänen sinetöi maalillaan TPS:n 3-0-voiton Ilveksestä.

 

Lue myös:

    Uusimmat