Räikkösen kierrosaika sai Lotus-pomot innostumaan

Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier uskoo näkevänsä Kimi Räikköseltä Malesian GP:n viidettä sijaa paremman tuloksen, kunhan GP-viikonloppu sujuu tallilta ongelmitta.

Vaihdelaatikonvaihdon takia 10. lähtöruutuun pudotettu Räikkönen esitti vahvan ajon Malesiassa.

- Tämänpäiväinen tulos on hieman turhauttava. Vaikka on hyvä saada auto kymmenennestä lähtöruudusta kärkiviisikkoon erittäin hankalissa olosuhteissa, emme voi välttyä ajattelemasta, että olisimme voineet saavuttaa enemmän tästä kisasta, Boullier sanoo.

Räikkönen teki Malesian GP:ssä kilpailun nopeimman kierrosajan.

- Kimi ajoi virheettömän kisan. Hän oli erittäin tasainen kaikissa olosuhteissa ja hänen paras kierroksensa osoittaa, miten olisi voinut käydä ilman hänen lähtöruuturangaistustaan. Olen varma, että kun saamme "standardiviikonlopun" - ilman huonoa keliä, rangaistuksia tai häiriöitä - pärjäämme erittäin hyvin, Boullier linjaa.

Lotus-tallin tekninen johtaja James Allison katsoo Malesian GP:n todistaneen E20-auton vahvuudet, vaikka sadekeli ja lähtöruuturangaistus heikensivät tallin menestystä.

- Meidän vauhtimme kisan lopussa kuivan kelin renkailla näytti äärimmäisen lupaavalta sekä vauhdin että renkaiden kulumisen suhteen. Antakaa meille normaali kisa, kahdella onnistuneella lähdöllä hyvistä lähtöruuduista, joihin olemme osoittaneet pystyvämme, niin pystymme keräämään hyvän palkinnon, Allison sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat