Massa helpottui - "Lopultakin on hauskaa"

Felipe Massa pääsi Monacon GP:n aika-ajoissa vihdoin sinuiksi Ferrarin tämänvuotisen auton kanssa.

Massa hankki seitsemännen lähtöruudun, joka on hänelle kauden paras.

- Tämä oli hyvä aika-ajo. Olisin ehdottomasti pystynyt parempaankin kuin tämä seitsemäs sija: viides oli ulottuvillani sen perusteella, mitä näimme ensimmäisessä ja toisessa osiossa. Valitettavasti kolmannessa osiossa en onnistunut tekemään täydellisen puhdasta kierrosta ruuhkan takia, mutta niin käy helposti täällä, Massa totesi.

Massa on kokenut erittäin vaikean alkukauden, minkä seurauksena jopa Ferrarin pääjohtaja Luca di Montezemolo on julkisesti vaatinut häneltä parempia tuloksia.

- Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten asiat ovat menneet tähän mennessä tässä GP:ssä. Lopultakin minulla on hauskaa F2012-auton ratissa, Massa iloitsi.

- Selvästikin tänne valitsemamme säädöt tekevät paljon helpommaksi saada parhaan irti auton potentiaalista. Se asia täytyy pitää mielessä myös MM-sarjan jatkoa ajatellen. Minulla on edelleen hieman hankaluuksia paikoissa, joissa vetopito on ratkaisevan tärkeää, minkä näkee helposti, kun vertailee meidän autoamme parhaisiin autoihin mutka mutkalta. Olemme kuitenkin edistyneet myös tällä osa-alueella, Massa kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat