Räikkönen: Mestaruus ei muuttanut motivaatiota

Kimi Räikkösellä riittää yhä tarmoa formula ykkösissä kilpailemiseen, vaikka hänellä on jo toissavuotinen maailmanmestaruus.

- MM-titteli ei muuttanut motivaatiotani. En olisi täällä, jos en nauttisi ajamisesta. Viime vuosi oli huono vuosi, vaikka yritin kaikkeni ja halusin voittaa, Räikkönen kertoi.

Räikkönen nauttii olostaan Ferrari-kuljettajana.

- Toki mestaruuden voittaminen oli mukavampaa, mutta työ ei sinänsä ole erilaista, voitat tai häviät. Olen tehnyt oikean ratkaisun tänne tullessani ja odotan vahvaa kautta.

Räikkönen pääsee Ferrarin uuden F60-auton rattiin ensimmäistä kertaa ensi maanantaina. Felipe Massa pääsi ajamaan auton ensikierrokset jo tällä viikolla.

- Olen keskustellut Felipen kanssa uudesta autosta. On vielä liian aikaista sanoa mitään varmaa, mutta meillä on myönteinen ensivaikutelma, Kimi totesi.

Ensi kaudella käytettävistä sliksirenkaista Räikkösellä on vain kaukaista kokemusta.

- Olen ajanut slikseillä, mutta se oli Formula Renault -sarjassa. On paljon uusia asioita, mutta on vielä liian aikaista sanoa renkaista mitään. Toivottavasti kilpailemisesta tulee parempaa. Se on kaikkien etu, erityisesti katsojien, Kimi totesi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat