Mainos

Pyhäinpäivän muistio

Tänään vietettävä pyhäinpäivä vaikuttaa kauppojen aukioloihin ja julkisen liikenteen aikatauluihin.

Tänään kaupat ovat kiinni, mutta ruokakauppoihin pääsee jälleen huomenna, jolloin ne voivat olla auki klo 12-21.

Pyhäinpäivänä postit ovat kiinni lukuun ottamatta Joulupukin Pääpostia Rovaniemellä. Huomenna Helsingin pääposti on auki kello 10-18.

Alkot pitävät ovensa kiinni tänään ja huomenna.

Kaukoliikenne kulkee lähes normaalisti

Pyhäinpäivä aiheuttaa vähäisiä muutoksia matkustajajunien kulkuun. Aikataulut kannattaa silti tarkistaa etukäteen, sillä seitsemän taajamajunavuoroa jää kokonaan ajamatta. Muuten junat kulkevat lähes normaalissa lauantaiaikataulussa. Pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä noudatetaan pyhäinpäivänä sunnuntaiaikatauluja muutamilla vuoroilla lisättynä.

Lisätietoja junien aikatauluista saa asemilta, internetistä osoitteesta http://www.vr.fi ja VR:n maksullisesta puhelinpalvelusta 0600 41900 (kaukoliikenne) ja 0600 41903 (lähiliikenne). Kaukoliikenteen aikataulut näkyvät myös Ylen teksti-tv:n sivulla 430.

Tänään linja-autot ajavat sunnuntaiaikataulussa, mutta SS-vuoroja ei ajeta. Huomenna ajetaan myös SS-vuorot. Aikataulut voi varmistaa lähimmästä Matkahuollosta, internetosoitteesta http://www.matkahuolto.fi, teksti-tv:n sivulta 440 tai maksullisesta aikatauluneuvonnasta 0200 4000.

Autoliiton Tiepalvelu päivystää pyhäinpäiväviikonloppuna. Avun saa maksullisesta valtakunnallisesta numerosta 0200 8080.

Pääkaupunkiseudun haudoilla kävijöille lisäliikennettä

Pääkaupunkiseudun julkinen liikenne kulkee pyhäinpäivänä muutamia muutoksia lukuun ottamatta sunnuntaiaikataulun mukaisesti. Aamuyön bussit ajavat normaalisti.

Myös haudoilla kävijöille on tarjolla lisäliikennettä. Helsingissä ylimääräinen bussilinja 55X ajaa päivällä väliä Rautatientori - Hietaniemen hautausmaa. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta http://www.ytv.fi/liikenne.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.