Putous-näyttelijä pysäytettiin lähikaupassa – herttaisella rouvalla oli tärkeää asiaa

2:28
Marajorma saapui Putouksen toiseen lähetykseen kankkusessa.

Rouvaa ei kiinnostanut se, että näyttelijä Heikki Rannan puhelu oli kesken.

Tulevana lauantaina Putous-näyttelijöillä on jännittävät hetket, sillä yksi hahmoista joutuu jättämään sketsihahmo-kisan. Heikki Rantaa harmittaisi jättää Marajorma-sketsihahmonsa tarina kesken. 

– Olemme työstäneet hahmoja syksystä asti ja niillä on vielä niin paljon annettavaa.

Näyttelijän mielikuva viihteestä ja itse Putouksesta on muuttunut tyystin. Hän pohti sitä, että tällaiseen liittyy kilpaileminen. Tämä mielikuva murtui heti, kun harjoitukset alkoivat.

– Tämä on valehtelematta yksi parhaimpia työyhteisöjä. Ohjaaja Niina Lahtinen on rohkaiseva ja lämmin. Täällä ei tarvitse tuntea oloaan epävarmaksi, vaan kaikki kannustavat olemaan oma itsensä. Tämä paikka tulee olemaan todella tärkeä tulevaisuudenkin kannalta. 

Ranta on saanut rohkaisevia viestejä myös ohjelman katsojilta. Sosiaalisen median kautta lähetettyjen viestien lisäksi hänellä on jäänyt mieleen kohtaaminen ensimmäisen livelähetyksen jälkeen. 

Näyttelijä oli ollut lähikaupassa, kun herttainen rouva oli keskeyttänyt hänen puhelunsa. 

– Rouva ei välittänyt puhelusta, vaan nykäisi hiastani ja kertoi, kuinka fanittaa Marajormaa ja kuinka se on naurattanut häntä. Käski Marajorman lähettää vielä terveisiä hänelle lähetyksessä. Hän oli kyllä herttainen, Ranta muistelee. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.