Mainos

Putinille tuhansia kysymyksiä Internetissä

Tuhannet ihmiset ovat lähettäneet verkon kautta kysymyksiä Venäjän presidentti Vladimir Putinille hänen poliittisista mielipiteistään ja taustastaan sekä yksityiselämästään.

Putin sai postia

Presidentti Vladimir Putinille osoitetut kysymykset on koottu kahdelle venäläiselle verkkosivulle osoitteisiin strana.ru ja gazeta.ru. Yhteensä kysymyksiä on noin 3 500. Putin vastasi eilen kysymyksiiin Internetissä tunnin ajan.

"Voiko teistä Venäjän kaltainen suuri valtio tulla toimeen ilman länsimaiden luottamusta?" kysyi eräs henkilö. Monien muiden mielenkiinnon kohteena oli Putinin yksityiselämä. Eräs haluaa tietää, minkä ikäinen Putin oli saadessaan ensimmäisen lapsensa. "Onko teillä terveysongelmia, ja mikä vaikutus työllänne on teihin?", utelee toinen. Myös Putinin lempikirjailija haluttiin tietää.

Myös Putinin menneisyys KGB:n agenttina ja neuvostoaikaisen FSB:n johtajana kiinnosti kyselijöitä. "Milloin olet suunnitellut palauttavasi KGB:n ja meidän mahtavan neuvostovaltion?" tiedusteli eräs menneitä aikoja kaipaava, kun taas toinen kysyi, miltä Putinista tuntuisi, jos joku entinen gestapolainen valittaisiin Saksan kansleriksi.
(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.